Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. április 21. - BBerni86

A történet pont ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt.

4_20.jpgBlanca néhány apáca és a pap előtt áll, akik felszólítják, rögtön az első napján a zárdában, hogy vetkőzzön meztelenre. Az indok, megvizsgálják, nincs-e a testén a Sátán jegye. Ám a lány látja rajtuk, hogy ez csak indok, a bűnös vágyaik célpontját látják benne. Rosszul esik neki, de mivel modell volt korábban, ő annyira nem készül ki tőle, mint a gazdagabb lányok korábban körötte.

Két másik novícia mellett kap szállást – kis helyre vannak összezsúfolva. Estére még ablakot sem nyithatnak, fullasztó a levegő. Ráadásul étkezniük is külön kell. Ők vizet, kenyeret kapnak, néha híg levest – míg az apácák bőségesen és minőségi ételeket esznek. Két társnője egészen más karakter: Valeria beszédes, butuska lánynak tűnik, aki már alig várja, hogy apácává szenteljék. Elena viszont nem beszél – a beavatása óta elnémult. Blanca látja a szemében ugyanazt a fájdalmat, amit a tükörben a megerőszakolása után. Sejti, hogy ez a lány is áldozatul esett a zárdában zajló fertőnek, amit neki kell lelepleznie.

A lányok figyelmeztetik, hogy készüljön. Nem az volt a legrosszabb, hogy meztelenre vetkőztették. Lesz még egy vizsgálat is. Estére be is hívják, és újra meztelenre kell vetkőznie, ágyra fektetik, és szüzességi vizsgálatot végeznek. De durván, mintha megint erőszakot tennének rajta. Ezt követően a testét simogatják, Maria Luisa nővér és Peters atya is – a szemükben megint a világi, szentségtelen árny.

Észrevették, hogy nem szűz, de meg tudja magyarázni, egy lovas balesetre fogja. Mivel rendesen viselkedett, a 3_22.jpgnővér enged neki egy kérést. Mit szeretne? Blanca, aki itt a Christina álnevet kapta, papírt és szent kér, hogy rajzolhasson. Később látja, hogy Valeria milyen irigyen méregeti e kis kiváltság miatt is.

Blanca igyekszik nyomozni a zárdában, de korlátozott a mozgása. Elena lesz, aki segít neki. Neki köszönhetően hallja meg, hogy éjjel valaki fájdalmasan nyöszörög. Ő mutatja meg neki, hogy mi zajlik hetente többször is, esténként a pincében. Egy korábbi lány, Gulietta nem engedte, hogy vizsgálják. Erre elvitték: most itt van kikötözve, és egy pap rendszeresen megerőszakolja. Közben Maria Luisa orális szexre kényszeríti a novíciákat, amikor kellően begerjedt, Peters atyával fekszik össze.

Közben Marco dolgozik azon, hogy átvehesse a zárda gyóntatójának helyét. Megzsarolják egy viszonyával – azt hazudja a feletteseinek, hogy anyja súlyos beteg, így engedik elutazni. Marco papnak álcázva átveszi a helyét, és mehet gyóntatni a zárdába. Blanca a karjaiba veti magát, barátian ölelkeznek össze, a lány vigaszt keres nála. Majd beszámol arról, miket tapasztalt. Ennyi nem elég, bizonyíték kell.

Blanca kéri, a férfi nézzen utána, mi van a húgaival. Marco megígéri, és valóban meg is akarja tenni. Küzd az érzéseivel: ő a nőt látja a Blancában, egyre fontosabb neki. Giorgio atya is észreveszi ezt, ő még örül is neki, hogy Marco megint érezni kezdett, megbékél lassan a múltjával, megint jó ember kezd lenni. De figyelmezteti is, eddig szajhákkal volt kapcsolata, Blanca más. Ha őt akarja, neki is jobb embernek kell lennie. A Riva lányoknak utánanéznek: Leona a hercegnő gyámoltjaként egy jó zárda iskolájába jár, jól érzi magát és tanulni is szeret ott. Nella sora azonban rosszul megy, a szeretője rendszeresen veri. A két férfi már szervezi is, hogy kivigyék onnan 1_15.jpgés biztonságba helyezzék.

Blanca készít egy portrét Valeriáról, megtetszik Maria Luisának, és felkéri, őt is rajzolja meg. Blanca ezt is kémkedésre tudja használni. Szerez egy levelet, amit a nőnek írtak. Kutatja a ládika titkát is, melybe állítólag Szűz Mária hagy üzeneteket és ajándékokat a rendfőnöknőnek. Látta, ahogy egy gyűrű kerül belőle elő, és mindenki ámul ezen. De ő trükköt sejt a háttérben. Marco megkapja a levelet a következő gyónáskor – Katharina hercegnő lefordítja, egy pajzán levél Maria Luisának, amelyből kiderül, hogy milyen testi viszonyokat folytat a nő titkon.

Marco közben Monica nővért is beszervezi, aki üzeneteket tud kijuttatni neki. A nővér nagyon elvakult, nem akarja elhinni, hogy Maria Luisa csaló. Hinni akarja, hogy valóban elkapja a szent hév az orgiákon, és Gulietta sorsát sem képes elhinni – szerinte elküldték egy éve. De Marco érvei erősek, kényszerből, de segít.

Egy kislány érkezik negyedik novíciának, őt nagyon tönkreteszik a vizsgálatokkal. Veronica öngyilkos is akar lenni, Blancát nagyon megviseli a sorsa. Erősebben kutat, nagyobb kockázatot vállal, hogy minél előbb véget érhessen ez a pokol. Blanca rátalál a ládika másik kulcsára, és iratokra, melyek bizonyítják, mekkora sikkasztás folyik a zárdában. Monica fogja őket kijuttatni.

Valeria észrevette Blanca kémkedését, beárulta. A lányt elkapják, a pincében kikötözik, és módszeresen kínozni kezdik. Veronicát is bántják, hátha érte beszélni kezd. De elkésnek, Monica már kicsempészte a bizonyítékokat, és Marco mozgásba lendül. Még időben érkezik, életben találja a nagyon megkínzott két lányt. Blanca újra a hercegnő mellett kap ápolást.

Marco látogatja, már mindkét húga biztonságban van. Blanca Leona miatt aggódik, de igyekszik elnyomni 2_26.jpgmagában. A kislány bevallotta, ő szurkálta össze a nővére meggyalázóját, szerinte még élt is akkor a férfi. Blanca az élvezet szikráit látja a szemében, de meggyőzi magát, hogy Leona nem lehet gyilkos, nem élvezheti az ölést. De erről nem beszél senkinek. Marcónak se, aki az egyedüli férfi, akiben bízni tud. Blanca neki meséli el, az a terve, hogy iskolát nyit megkínzott és tönkretett lányoknak a testvéreivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8914758765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása