Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2018. április 04. - BBerni86

Rég eltemetett és az igénybevétel hiányától elsorvadt lelkiismerete álmosan magához tért szunnyadó álmából. Candy fejbe rúgta, és ismét kivonta a forgalomból. Ahhoz, amire készül, nem lehet ébren. (Hurwitz: A Seholember)

 

  • Ébreszd fel az öcsédet! Az előbb próbáltam, de meg sem mozdul. Nincs szokva a piához. jól gondolom?
  • Tizennyolc éves…
  • Oh, bocsánat. Innia nem szabad, de gyilkolnia igen.
  • Az nem az ő szervezetét károsítja. (May: Ölelj és ölj)

 

  • Nem tudni, a szervezők csak a verseny első napján mondják meg, mert így nem tudnak felkészülni előre, és izgalmasabb. A tavalyi évben például a Balatonon volt megrendezve, így az odaérkező csapatok negyede ki is esett, mert nem tudtak úszni a versenyzők.
  • És ez hogy derült ki, belefulladtak? (Leiner: Ég veled)

 

  • Ez nem poénos, Eric. Feltűnt, hogy hol vagyunk? Már nem a helyes kis divatlányka vagyok, mint régen. Sorozatgyilkos vagyok egy elmegyógyintézetben.
  • És? – kérdezte könnyedén. – Sorozatgyilkosként ellenkezik az elveiddel, hogy zsaruval kavarj? (May: Egy gyilkos naplója)

 

Van olyan szépség, amit el sem lehet viselni. (Brite: Kalkutta, Idegek Ura)

 

 

Kim arra gondolt, nem kapott-e Woodward hőgutát így július közepén. A huszonhárom fok látszólag csak arra volt elég, hogy a férfi kigombolja a mandzsettáját, de lehet, hogy belül már olvadozott. (Marsons: Halálos játék)

 

Nos, a szelídeknek kellett volna örökölniük a földet, de helyettük a fiataloké lett… a technikához értőké, akik a saját lelkük helyett a monitort bámulják. (Brown: Eredet)

 

Az egyes pillanatok múlékonyságában ott lapult a szépségük is. Ez az egy lélegzet, ez az egyetlen pillanat az időben. Ez az egy test, múlandó és elpusztítható, és csodálatosan halandó. Most itt van ez a lélegzet, aztán jön a következő, aztán egyszer eljön az idő, amikor eleget lélegzett, hogy mozdulatlanná váljon. Csak azt választhatta meg, mit kezd a rendelkezésére álló lélegzetekkel. És csak a döntésben rejlett bármiféle értelem. (Hurwitz: A Seholember)

 

A tűz szép. Ez az egyetlen energia, amelyet látunk. És bizonyos mértékig irányítani is tudjuk. (Desombre: A flamand csempék titka)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1213803920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása