Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2018. április 11. - BBerni86

New Age? Miféle név ez egy fegyvergyárnak? Talán együtt érzően ölnek meg? Pánsíp zenét játszanak, amíg megspórolod nekik a fáradságot, és önként felvágod az ereidet? (Child: A baj nem jár egyedül)

 

Élni annyi, mint másokat felélni. Valamennyien egymást faljuk. Ha nagy néha megcsillan valahol egy kevéske jóság lehetősége, ne tagadjuk meg magunktól. Erőt ad a nehéz időkre. (Remarque: A diadalív árnyékában)

 

Ostoba, az, aki úgy éli le az életét, hogy azt hiszi, emlékeznek rá a hullámok, melyeket átszelt. A tenger nem tud semmit. Pont ettől lesz gyönyörű. És hátborzongató is. (Bennett: Csodák városa)

 

Az igazság a legbiztonságosabb hazugság. (Preston & Child: Csendélet varjakkal)

 

Minden szolgálat közben meghalt katona családjának azt mondták, hogy azonnal meghalt, hacsak nem volt egyértelmű az ellenkezője. Úgy gondolták, ez némi vigaszt jelent a rokonoknak. És Orozco esetében technikai szempontból igaz is volt. Rögtön meghalt, legalábbis azután, hogy fogva tartották, rosszul bántak vele, éheztették és szomjaztatták, aztán felrakták egy helikopterre és kilökték. Aztán már nem volt más hátra, mint a húsz másodpercnyi sikoltozás és kapálózás, meg a szabadesés az éjszakában. (Child: A baj nem jár egyedül)

 

Kizárólag abban hisznek, amit a saját szemükkel látnak. Lucifer dühöng, az úr szintén. Tudod te, ki az a Stephen Hawking? (Millan: Raziel)

 

A vérségi kötelék csak annyira erős, amennyire azzá teszi az ember. (Johansen: Tear végzete)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr713824342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása