Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés megjelenés

Jakeman: Megtörhetetlen

2018. július 12. - BBerni86

meglepimegjel-megtorhetetlen.jpgFura ez a nyár... aminek meghirdetett megjelenési ideje van, jó esetben napokat, rosszabban heteket késik, míg mások meglepetésszerűen előugranak. Mint ez a kötet is.

Jakeman: Megtörhetetlen

A sztori: adott egy nő, akivel jól elbánik a férje. Ad  neki két hetet, hogy eltűnjön az életéből és a közös házból, vagy a fiuk felügyeletének annyi. Imogen bosszút fogad. Valamit csinál is - hogy mit? Meglepetés. A fülszövegből nem derül ki. Lenne olyan tippem, hogy megöli a volt férjét, vagy valami hasonló lesz. Zsarolja? Kicsit megnyomorítja? Csakhogy a felbukkan a férfi előző felesége, új szeretője is, és összekuszálják a szálakat.

Az Álomgyár adja ki, így van bennem egy kis félelem, hogy erős lesz a romantika vonal a thriller ellenében, de még reménykedem, hogy nem ez lesz a helyzet.

Én kíváncsi lettem rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5314105573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása