Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Heti meglepetés

2018. szeptember 04. - BBerni86

meglepi2.jpgA Libri belehúzott, és 4 újdonsággal is megörvendeztet minket:

- Sund: Üvegtestek - thriller, új sorozat nyitánya.

- Cole: Hóhér - ami egy horror/krimi jóság, a Rongybaba folytatása. Sorozatgyilkos, hátborzongató bűnügy, egy skandináv krimikbe is bátran főszerepet vállalható nyomozó, aki félig zseni, félig nagyon sebzett.

- kenti hercegné: A méregkeverő. Izgalmas kérdés, ez a sorozat mennyire tekinthető sorozatnak. A francia királyi család életébe enged betekintést, a 100 éves háború zárószakaszában, illetve az utána következő években. Már megismerhettük az anyakirályné, és a király szeretőjének történetét, most itt az egyik meglepi1.jpgemberük, aki hűen szolgált alattuk.

- Wild Cards 19. - talán ez a legnevesebb a négyből. Újabb fejezettel bővül a George RR Martin szerkesztette világ, amelyben sci-fi, akció, fantasy keveredik. Nekem bejön, olvasom is szépen sorba a megjelenésekkel, így eléggé képben leszek, mire kijön a sorozat. Mert a jogok eladva, és érkezni fognak az Ászok a tévébe is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6214221325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása