Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

Párosító

2018. szeptember 08. - BBerni86

Lesz itt három képtabló. Az egyiken filmjelenet, a másikon könyvborító, a harmadikon szerzők. Össze tudjátok párosítani - hármasítani őket?

Filmek:gameday3.jpg

Borító:gameday2.jpg

Szerző:gameday1.jpg

A megoldás a tovább mögött!

- Jane Austen: Büszkeség és balítélet - Austen a festményen levő hölgy, a filmkocka pedig Colin Firth miatt azonnal kiszúrható. (A ruhájuk is súg!)

- Paula Hawkins: A lány a vonaton - az északkeleti sarokban a filmkocka Emily Blunt profiljával, Hawkins pedig az északnyugati sarokban mosolygó szőke.

- Galbraith: Kakukkszó. Az írói álnév JK Rowlingot takarja, akit a fekete-fehér csíkos felsőjéről megismerhettek a képen, és a filmkockán a Tottenham megállónál álló párost keressétek.

- Lee Child: Jack Reacher. A filmen Tom Cruise néz szigorúan egy fegyőrre, míg Child a komor szőke férfi a délnyugati sarokban.

- Jussi Adler-Olsen: Nyomtalanul. A két nyomozó egy fényképekkel teli tábla előtt gondolkozik, míg a szerző szakállasan, feját állára támasztva félmosolyog ránk.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5914214601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása