Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2019. február 20. - BBerni86

Az emberi felelőtlenség, a hiszékenység végtelen lehetőségeket kínál, és hiába válnak ismertté a trükkök, az emberi hülyeségre senki nem ad ki javítókészletet. Az emberi tényező megkerülhetetlen kockázat. (Polgár: Emberi tényező)

 

Talán tényleg mindenkiben rejtőzik egy dal… vagy egy történet. Ami egyedi és csak az övé. (Ciccarelli: Az utolsó Namsara)

 

Az emberek mindenütt aljasak. Romlottak. Akarsz látni gonosz embert? Egyszerű: csinálj egy átlagos emberből minden képzeletet felülmúlóan sikereset, és nézd meg, mennyire lesz jó, ha megtehet bármit, amit akar. (Lee: Pacsinkó)

 

Ne okolja az istenségeket valami olyasmiért, ami mindannyiunkban itt lakozik! Ne okolja őket a vérszomj miatt, aminek az emberek oly gyakran válnak prédájává a vágy miatt, amely minden nemzetben ott lobog, a vágy miatt, hogy bizonyítsa, akár katonai erővel, akár mészárlások árán is, hogy ő, ő aztán tényleg magasabb rendű, mint a másik ország népe. (Lovegrove: Sherlock Holmes – A háború istenei)

 

A számok képesek megdobogtatni a szíveket, mármint a megfelelő számok a megfelelő szíveket. Cheris megtanulta, hogy nem minden úr érdemes arra, hogy szolgáljanak neki. (Lee: Vezércsel)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9014638166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása