Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

8. hét

2019. február 24. - BBerni86

Február

18. Lee: Vezércsel - sci-fi 5/3

19. Lane: A háború jegyesei - történelmi romantikus 5/4

20. Bussi: Fekete vízililiomok - thriller 5/5

21. Thalese: Kukkoló mptel - dokumentumregény 5/3,5

22. Jackson: Időjárók - fantasy 5/2,5

23. Maise: Imádlak Jason Thorn - romantikus 5/1

      Teller: És boldogan éltek... - meseregény: 5/5

24. Wilke: Roofer - ifjúsági 5/1,5

      Dillon: Minden vágyam - női 5/3

Ez volt a 8. heti olvasmánylista.

Ha a számokat nézem, nálatok négy emelkedett ki a többi közül: Vezércsel, A háború jegyesei, a Fekete vízililiomok és az Időjárók. Annyira egyik sem, hogy top10-be verekedje magát, de azért szép számaik voltak.

A számomra legizgalmasabb a héten a Bussi regény volt, mely egy darabig mozgatta még az agyam. Arról, hogy milyen kalitkákba zárjuk magunkat, és milyen könnyen mehet egy élet tönkre. De nagyon szerettem a Hamupipőke más szemszögű meséjét is.

Ami a héten könyves élményem volt, az is az Így neveld a sárkányodhoz kapcsolódik. Eléggé rá vagyok kattanva arra a mesére, már láttam moziba is, kedden mesélek is róla. De most felmerült bennem, hogy el kellene olvasnom az eredeti regényeket is. Szóval, már nézegetem, melyik antikváriumba hogyan lehet az első részeket összeszedni. Már rajta vagyok az ügyön, úgyhogy, ha a jövő héten még nem is, de utána majd érkeznek a regény beszámolóim.

És ha már tervek. Amit biztosan eldöntöttem már, jönnek cuki állatos regények. Az egyik egy kutyus, a másik egy alomnyi kiscica, de csak hét végén. Munkába menet inkább a legutóbbi Dan Simmons thriller, vagy történelmi téma kerül sorra. Pl. hírességek gyerekkora és a Budai Nagy Antal-féle parasztlázadás.

Találkozunk 2019. 9. hetében! 

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2514652031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása