Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. április 19. - BBerni86

Cím: Their Fractured Light25931423.jpg

Szerző: Amie Kaufman, Meagan Spooner közös története. A szerzők külön-külön is aktívak, de ez a közös regényük bestseller lett, és magyarul ez jelent meg tőlük.

Műfaj: YA, sci-fi, disztópia

Cselekmény: Corinth, a civilizáció központi bolygója, ahol a LaRoux Industries székel. A fiatal hacker, Gideon nagyon fel akarja törni a rendszerüket. A gyönyörű és okos Sofia, aki bárkit rávesz bármire, az apja gyilkosain akar bosszút állni, és a LaRoux a célpontja. Külön dolgoznak, míg össze nem találkoznak, és rá nem jönnek, össze kell dolgozniuk a cél érdekében. Együtt még esélyük is van.

Várható megjelenés: angolul már 2015-ben kijött, magyarul még nem hallani róla. De az első két részt a Könyvmolyképző kiadta, erősen bízom benne, hogy a harmadik is meg fog jelenni náluk.

Miért várós?

  • Szeretem ezt a sorozatot, a polcra akarom tenni a trilógia zárását is. Lehetőleg magyarul.
  • Eddig bőven maradtak megválaszolatlan kérdések és rejtélyek – nagy eséllyel ebben lesznek a válaszok.
  • A fülszöveg alapján bírni fogom mindkét főszereplőt.
  • Disztópia, ármánykodó nagyvállalat elleni harc, szerelembe eső fiatalok – jól hangzik!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9414756665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása