Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Higgins Clark: A szemem mindig rajtad tartom

2019. július 07. - BBerni86

1_33.jpgJamie tudja, hogy amíg tart a buli, nem mehet át Kerry medencéjébe úszni. Látja, ahogy egy férfi beszél a lánnyal, megüti, a lány a medencébe esik és a férfi elsétál. Jamie nem fogja fel, mit látott. Megy úszni, és szólongatja a  lányt. De Kerry nem reagál - a fiú azt hiszi, csak alszik.

Másnap az anyja döbbenten hallja a híreket, hogy a szomszéd lányt megölték. Majd megtalálja Jamie vizes holmiját. Tudja, hogy a fia képtelen lenne ölni, a szülésnél fellépett oxigénhiány miatt egy kisgyerek értelmi képességeivel rendelkezik. De Jamie nem tudja normálisan elmondani, mit látott. Ahogy előadja, még ő is érzi, hogy magát keverné csak gyanúba. Így megesketi, hogy senkinek nem beszél arról, mit látott.2_42.jpg

Közben a rendőrség nyomoz, és a gyanú a lány barátjára terelődik. Gimis szerelem volt, de Kerry szakított, mert nagyon távol mennek egyetemre. A srác nehezen viselte. Alan nem elég, hogy mindenki szemében kitaszítottá válik, a Princeton is felfüggeszti a hallgatói státuszát. A rendőrsg letartóztatja, így az egyetem helyett a börtönbe kell bevonulnia.

Marge, Jamie anyja egyre rosszabbul érzi magát. Azt kiszedte a fiából, nem Alan volt, aki bántotta Kerryt. De ha szól, a saját fiát keveri gyanúba. Gyötrődik, a paptól próbál tanácsot kérni. Végül nem tud cselekedni: a sok stressz és aggodalom kórházba juttatja.

Aline, Kerry nővére hazaköltözik és ő is nyomozni kezd. Mindig ő volt a kevésbé feltűnő testvér: rendes, helyes lány, tanári diplomával, csak a húga feltűnő szépsége mellett megszokta, hogy ő a szürke egér. De szerették 3_36.jpgegymást, és Aline nem hiszi, hogy Alan bántotta a testvérét. Az ügyön dolgozó egyik rendőr, Mike segít neki és a két fiatal között egyre gyengédebb szálak szövődnek. Aline ki is mondja, ha megvan a húga gyilkosa, elmegy vele randira is.

Aline Kerry egy öngyilkosságra készülő barátnőjével beszélget el mélyebben. Ő kiszedi belőle, az edzője, Kimball szexuálisan zaklatja. Kerry rájött, és tenni akart ellene. Az edző most Aline után veti magát, Jamie felismeri. Mielőtt tragédia történne, Mike megmenti a fiút és a szerelmét. Jamie tanúsítja, hogy az edző ölte meg Kerryt. Valerie vallomást tesz a zaklatásról. A férfi örökre rács mögé kerül.

Mindenki sorsa elrendeződik: Valerie segítséget kap, Marge felgyógyul és örül a fiának, Alan mehet egyetemre, Aline és Mike eljegyzik egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1314929936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása