Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Elrabolva

2019. július 30. - BBerni86

5_28.jpg5: Hunter: Sötétben – a gazdag férfi felújítja új szerzeményét, a pincében is falat veret, nem zavarja, hogy az már a szomszéd része. A megdöbbenése nagyobb nem is lehetne, amikor odaát egy haldokló nőt és kisgyermeket találnak. A ház idős gazdája állítja, soha nem látta sem a nőt, sem a gyereket. Mi történt ott? Adam Fawley kinyomozza.4_37.jpg

4: Olsen: Egy szót se szólj! – a házba rendőrök törnek be, és a férje utoljára azt mondja a nejének, egy szót se szóljon. A nő így is tesz, a nyomozók pedig próbálják eldönteni, ki ő. Áldozat volt, vagy ő is felelős? Hiszen a férje egy hatalmas emberkereskedő hálózat egyik feje. Ahogy a nő beszélni 3_40.jpgkezd, egy döbbenetes történet bontakozik ki sokféle erőszakról.

3: Stevens: Nincs menekvés – Annie fiatal és csinos ingatlanügynök volt, aki mire észbe kap, már egy idegen férfi fogságában senyved. Őrült szabályokhoz kell alkalmazkodnia, és folyton félnie, mert a férfi a családját is fenyegeti. De a szabadulás után sincs menekülés – a nőnek fel kell dolgoznia, mi történt vele. Túlélnie, amikor kiderül, miért történt mindez.2_49.jpg

2: Donoghue: A szoba – a kis Jack számára a szoba az egész világ és a mama az egyetlen ember, akit ismer. Gyermeki lelke nem ismeri fel, hogy börtönben él az anyjával, akit a férfi tart itt, aki elől neki mindig el kell bújnia. 1_41.jpgAz anya kétségbeesett tettre szánja el magát, mert felméri, lassan kicsi lesz a szoba kettejüknek, és elrablójának a fiú nem jelent semmit.

1: Hutchison: Pillangók kertje – az FBI döbbenetes ügyre bukkant. Egy köztiszteletben álló férfi a háza mellett döbbenetes kertet tartott. Fiatal, szépséges lányokat tartott benne rabszolgaként, akikre pillangószárnyakat tetovált. Hatalmas tűz volt, sok a halott. Az egyik túlélő, Maya, akit szóra akarnak bírni. Ahogy a lány mesélni kezd, vérfagyasztó történet bontakozik ki terrorról, árulásról és cselvetésről.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr514985940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása