Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. január 26. - BBerni86
  • Christo: Egy birodalom végzete

r4_30.jpgA hegyen Lira megszerzi a kristályt, amivel végezni lehet a Tenger Királynőjével, vagyis az anyjával. Mielőtt elmenekülhetne, Yukiko leleplezi a csapat előtt. Elian harcba is bocsátkozik vele, de megölni nem tudja, elengedi a lányt.

Lira menekülés közben jön rá egy régi legenda megfejtésére: ha egy ember megérinti egy szirén szívét, immunis lesz a dalára. Elian immunis volt rá, mert szeretik egymást, ha ellenségnek születtek is.

Lira ide idézi az anyját, és nagy csata bontakozik ki. Lira átvenné a trónt, és keresné a békét az emberekkel. Sok szirén is mellé áll, ahogy az emberek is. A kristályokat egyesítik, a szigony a lányhoz kerül, aki legyőzi az anyját.

Lira királynőként megnyitja a birodalmát az emberek előtt, megindul a kereskedelem és a béke. Elian a húga javára lemond a trónról, és kalandjaiból a szirénekhez tér haza, ahol Lira szerelmesen vár rá.

  • Esposito: Bűn

A lányok anyja is felbukkan Alvie római szállásán, így lepleződik le, hogy ő az életben maradt iker, nem Beth. A r3_35.jpgmaffia is rátalál – már könnyen lenyomozza velük Ninót is. Egy rendőrrel ered a nyomába, akit elcsábított, mivel eleinte gyanúsítottként kezelték. A férfi ugyan meghal, de Alvie rátalál a bérgyilkos szerelmére. Végezni akart vele, de a férfi kedves vele, így gyilkolás helyett ágyba esnek. Még lánykérés is lesz kotongyűrűvel és kézigránát gyűrűvel.

Alvie azonban rosszat álmodik, a drog és a testvére szelleme együtt túl sok. Paranoiásan fegyvert ragad, és agyonlövi a felébredő Ninót. Beth szelleme kárörvendezik: Alvie megölte a lelki társát, már nincs miért élnie.

A nő neki is keseredne, de akkor hívja az anyja. Előkerült az apja holtteste, akit eddig eltűntként kezetek a lányok és a rendőrség is. Alvie megint kap életcélt.

  • Burke: Egy feleség dolga

r2_32.jpgAngela állt minden mögött. Tudta, hogy Jason sok mindent elmesélt a szeretőjének. Azt hitte, a nagy titkát is. Mert Spencer igazából nem az ő gyereke – segített az elrablójának elkapni a legjobb barátnőjét, Trishát is. Trisha esett teherbe és szülte Spencert. Amikor menekültek, a férfi az egyik nővel végezni akart, és Angela beszélte rá, ő maradhasson életben.

Ő ölte meg Kerryt, mert azt hitte, ismeri a titkát. A férje nem sejtve semmit belemegy a látszat válásba, és a vagyont a nőnek hagyja. Azt hiszi, maradnak házasok, csak papír nélkül. Angela azonban felpakol, a gyerekkel és az anyjával elszökik.

Az egyik rendőr szeme megakad Trisha fotóján. Ő fejben összerakja, mi történhetett igazából. Nekiáll követni a nyomokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3415419960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása