Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

2020. április 04. - BBerni86

Hello, űrhajós barátom!

gamer_21.jpgTudom, nem számítottál arra, hogy ilyen hamar a Marsra kell indulnod. Két küldetéssel később került volna a csapatod sorra, de mivel megbetegedett az első expedíció számítógépes szakembere, megkapod a lehetőséget, hogy a helyére lépj. Így nem a harmadik, de az első Mars felfedezők között lehetsz!

Vállalod a küldetést?

Ha igen, üdv a csapatban!

Garantálhatom a változatos programot. Átvesszük az űrutazás alapjait, közben pár vészhelyzetet is el kell hárítani. Ha minden jól megy, a Marson vár a felfedezés izgalma. Lehet, hogy homokviharba keveredünk. Megyünk terepre és anyagmintákat gyűjtünk. Ha közben műszaki vagy egyéb gondok lépnek fel, számítunk a segítségedre!

Extra: a jó reklám sosem árt. Fiatal vagy, különleges helyzetből keveredtél hozzánk, lehet, hogy a sajtó igencsak érdeklődni fog utánad. Már most gondold ki, miről és hogyan akarsz nekik mesélni!

Készen állsz? Akkor Irány a Mars!

Elsősorban fiataloknak készült útválasztós történet, melyben az olvasó alakítja az eseményeket. Sok kimenetel, többféle feladat, játszva még ezt-azt tanulni is lehet belőle. Ha már unnátok a házba zártságot...

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr715590160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása