Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. május 31. - BBerni86
  • de la Motte: Pokoli tél

A múlt tanulmányozása közben Laura rájön, hogy a nénikéje bohém ifjúsága alatt teherbe esett, de a babát nem r1_51.jpgtarthatta meg. Örökbe kellett adni, ám ahogy lehetősége nyílt rá, visszaszerezte a fiát. Jack volt az a fiú. De más is őrzött titkokat: a lány, akiért Jack szakított vele családon belüli erőszak áldozata volt. Jack rájött, segített neki és közben egymásba szerettek. A tüzet ők gyújtották, hogy meg tudjanak szökni.

Laura rájön arra is, hogy rossz embert hittek halottnak. Jack és a lány még élnek, mi több, a mostani legjobb barátnője az a lány, csak az évek alatt annyira megváltozott, hogy nem ismerte meg. Ő ölte meg a nénjét is, mert ráismert. El is ismeri a nő, és Jack sorsát is elmeséli: soha nem heverte ki a tüzet, hogy nem mehetett többet haza. Drogos lett, és pár éve túladagolásban meghalt.

A nő börtönbe került, Laura rendezi a nénje házát. Ott még egy titokra rábukkan: a saját babakori karszalagjára. Laura volt a nő lánya, akit a testvére nevelt fel helyette.

  • Lee: Jáde városr2_53.jpg

Shae visszaveszi az ékszereit, és a bátyja Időjósa lesz. Hilo feleségül veszi a szerelmét, majd Anden társaságában elmegy az utolsó leszámolásra. Helytáll, de egyedül nem győzhetne. A vég előtt Anden megszerez egy jádét, és iszonyatos pusztítást végez. Ketten együtt leszámolnak a Hegy embereivel, és a béke az ő feltételeik szerint köttetik meg. Ahogy Anden végez az akadémián, Hilo már venné is be a csapatba, de ő nem kér ebből. Rájött, örökölte az anyja szenvedélybetegségét – ha marad Zöldcsont, el fogja veszteni magát és azt nem akarja.

A végén Shae figyelmeztető levelet kap: a béke törékeny, a Hegy vissza fog 5_28keresd_az_igazit.jpgvágni.

  • Róbert: Keresd az igazit!

Milo, Daniel, Elina és Kellán elmennek a tanácshoz, ahol felfedik, amire rájöttek. Hogy egyes olvasók visszaélnek a hatalmukkal, hogy az egykezes párok létének sincs mágikus akadálya. Azonban a tanács elsöpri őket: Milo arra lesz kárhoztatva, hogy a legnagyobb ellensége szolgálója legyen, és vizsgát sem tehet. Kellán vissza kell, hogy menjen a kijelölt párjához, hiába Elina az igazija. Elina itt marad a központban szolgálóként, hogy a lehetőséget megragadva majd harcoljon és próbálja visszaszerezni a szerelmét. Deniel pedig esküt tesz, hogy az olvasónak született húgát megvédi, ha a saját szíve is lesz az ára.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8115731046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása