Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

2021. április 17. - BBerni86

gamer_50.jpgCím: A professzor naplója

Szerző: Linde & Tapia jegyzi, de nagyon erős a filmes kötődés is.

A történet: a nagy pénzverde rablás után a Professzor gyerekkori barátja levelet kap Sergiótól. Egy játékra hívja, mint gyerekkorukban. A nyomokat követve újabb levelek és rejtvények érkeznek, miközben hősünk célponttá is válik, és menekülnie is kell.

A keret annyira nem is lényeg, de a levelekkel megelevenedik a sorozat világa. Az első két évad jelentős eseményeit végigveszi újra, a Professzor tolmácsolásában.

A játék: Képek és madarak jönnek sorra, rajtuk jelekkel és számokkal. Kicsit kódfejtős, inkább logikai, és nem tudásanyag kell hozzá. Egyetlen gond van vele: a feladatok megfejtéséhez szét kellene vágni a könyvet. (Megoldás lehet, ha valaki kifénymásolja a madarakat, mert a képeket, amire illeszteni kell őket, a könyvben lehet hagyni.)

Kiknek ajánlott? Elsősorban a sorozat rajongóinak - nekik többet mond a levelek miatt. De maguk a játékok is jók és érdekesek - csak azért nem ajánlom a simán játékkönyv szeretőknek, mert az árán nagyon érezni, mekkora siker a Money Heist.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7816502646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása