Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2021. július 07. - BBerni86

Az emberi elme végtelen útvesztő, könnyű eltévedni benne. (Hart: Obscura)

 

Íme, a leghasznosabb tanács, amit adhatok, öcskös, mindig készülj fel minden eshetőségre, mert az élet már csak ilyen: hajlamos gonosz tréfát űzni az emberrel! (Musso: Most!)

 

És a tortában van valami különleges. A szeretet nyelvén beszél. Édes nyalánkságot ígér. Olyan, mint egy gyors ölelés. A tortákat karácsonyra, születésnapra, ünnepekre sütjük. És esküvőkre. Boldog napokra. Ezért szeretek annyira tortát sütni. A világnak több boldogságra van szüksége. (Caplin: Egy szelet torta Brooklynban)

 

Miért érzem magam úgy, mint egy hatvanas évekbeli kémregényben? – kérdezte Pine, és körülnézett. – Ó, James Bond! Hol vagy most, amikor szükségem lenne rád? (Baldacci: Az irgalom útja)

 

Az érzelmek jönnek-mennek – irányíthatatlanok. Így aztán nincs értelme aggódni miattuk. Végül is az embereket a tetteik alapján ítélik meg, így volt ez már a kezdetek kezdetén is. (Sparks: Az utolsó dal)

 

– Hallod, Hulk, hozzád egyáltalán nem passzol az íj – röhögött éppen Rick.
(…)
– Na, megszólalt Frodó – bokszolta finoman vállba Ricket a fiú. – A gyűrűt hol hagytad?
– Bedobtam Hole irodájába. Ott mindig olyan forró a helyzet – válaszolta Rick (Fróna: Démonok közt)

 

A megbánás sosem visz előre. (Springer: A rózsaszín papírlegyező esete)

 

Sokan élnek boldog kapcsolatban, de a szerelem valóban megnyitja a szívünket, és így könnyebben megsérülhetünk. De megéri kockáztatni, mert rengeteg csodálatos dolog jár együtt azzal, ha valaki szeret, és valakit szeretnek. (Caplin: Egy szelet torta Brooklynban)

 

Hogy milyenek vagyunk, azt azok diktálják, akiknek elég hatalmuk van ahhoz, hogy megmondják, milyenek legyünk. (Baldacci: Az irgalom útja)

 

A jó szomszédság záloga a jó kerítés. (Dabos: Visszaverődések viharában)

 

– Nem gondoltam, hogy magának van lelkizős oldala is – kuncogott Megaira. – Eddig főleg a marcona énjét mutatta!
– Mindenkinek több arca van, kölyök – mondta a férfi, aztán váratlanul megpörgette a lányt. (Fróna: Démonok közt)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2116583538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása