Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Victoria Schwab

2021. július 27. - BBerni86

r2_137.jpgMivel hamarosan két új kötete is megjelenik, nézzük meg, miket olvashatunk már magyarul Victoria Schwab tollából!

Az Archívum két kötetes sorozat. A hősnő, Mackenzie felfedezi benne a könyvtárat. Itt őrzik a Történeteket, mely minden embernek van. Szépen hangzik, igaz? Csak éppen ezek a Történetek testek, az elmentek porhüvelyei, amelyeknek nem szabadba felkelniük. Mac őr lesz, ezt kellene felügyelnie, de…r1_147.jpg

Verity szörnyei is két kötetben rémisztettek. Verity egy város, melyben a bűnök szörnyekként kelnek életre. A város egyik felében alkut kötöttek a rémekkel a békéért, a másikban véres harcot vívnak ellenük, a szörnyek egy ritka faját is harci sorba állítva. Két kamasznak ebben a világban kell boldogulni, kémkedni egymás után, de egy sokkal sötétebb összeesküvésre bukkanva.

A mágia árnyalataiban világok léteznek egymással párhuzamosan, de más szinten van jelen bennük a mágia. Fehér, Fekete, Vörös és Szürke London él egymás mellett, és az antariknak, a vérmágusoknak van csak képessége átjárni r4_102.jpgközöttük. Vörös és Szürke London így az örökbefogadott antari herceggel, Kellel kommunikál egymással. Ám csapda kerül felállításra és többen is ármányt szőnek. A feketeség terjeszkedni akar, a fehérek a mágiát szomjazzák, míg mások ar3_120.jpg szerelemért vagy szabadságért küzdenek.

Az elvetemültek antihős sorozat. Egyetem, két orvostanhallgató csodagyerek a szakdolgozatuk kapcsán azon kezd el dolgozni, hogy szerezhetnének az emberek szupererőt. A halálközeli élmény a megoldás, és Victor javaslatára kísérletezni is kezdenek. A dolgok elszabadulnak, és az egyikükből szupergonosz, a másikból hős válik. De ez az igazság is? Amikor Victor szabadul a börtönből, nagy játszma és harc indul közöttük. (A második kötet, ami hamarosan érkezik.)

A másik újdonság pedig Addie LaRue láthatatlan élete lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9516639868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása