Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2021. november 12. - BBerni86

Cím: Survive the Night

Szerző: Riley Sager - pár éve berobbant thriller szerző, eddig bejönnek a regényei. Néhol nyomozós, néholmire_130.jpg misztikus, és nagyon tudja csavarni az eseményeket.

Műfaj: thriller, horror

Cselekmény: két fiatalember indul egy autóval hazafelé. Mindkettőnek megvan a maga oka: az egyik beteg apját megy ápolni, a másik a bűntudat és gyász elől menekül, mert a legjobb barátja halott. A kollégiumi sorozatgyilkos harmadik áldozata lett. Ahogy az utat szelik, Charlie gyanítani kezdi, hogy az útitársa nem az, akinek mondja magát. Nem stimmel a története a beteg apjáról sem. Lehet, hogy a sorozatgyilkossal kocsikázik hazafelé? Csak élje túl az éjszakát valahogy...

Zárt tér, pszichés játszma, sorozatgyilkos és ki tudja, mi az igazság - nekem már tetszik is.

Várható megjelenés: Sager idén adta ki, ez a legutóbbi regénye. A magyar megjelenésről még nem láttam hírt, de nagyon-nagyon remélem, hogy a Lettero ezzel is megörveztet majd minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4616753144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása