Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Castillo: Könyörgés – Kate Burkholder 2.

2022. január 26. - BBerni86

Előkerül Mary naplója, vele egy indíték:

a 15 éves lány terhes volt, és kiderül, titokban egy nem amish férfit szeretett. De ő valami bűnös dolgot tett a lánnyal. covers_682939.jpg(Nem csak teherbe ejtette.) A naplók homályosak. De Kate az egyik gyanúsítottnál, aki öngyilkos lesz, megtalálja a felvételeket. Szexvideókat forgattak, és láthatóan Mary annyira be van drogozva, hogy semmit nem fog fel abból, ami történik vele.

Kate nem hiszi, hogy a férfi egyedül tette. Addig tanulmányozza a videókat, amíg ki nem szúr egy másik kezet. Meggyőződése, hogy az erőszakoló a videón nem az, akibe a lány beleszeretett - hanem a kéz gazdája. Csapdát állít a szemtanúval, aki szellemileg visszamaradott, és nem tud segíteni. De ezt nem tudja a tettes, a lapok meg csak annyit hoznak le, hogy volt valaki, aki benézett a gyilkosság idején a tanyára.

Kate áll a fiú helyére, John hiába tiltakozik. A férfi rohan a helyszínre, de majdnem elkésik. Ketten jöttek, a társát meglőtték és Kate is majdnem ott maradt. De ő kerekedett felül és végzett a bolt egyik beszállítójával, Scott-tal, aki a lány szerelme és elárulója volt. Ő csak pénzt akart és a pornó, a gyilokfilm is jól ment.

Kate felépül, megy vissza dolgozni, és kezdenek ott tartani Johnnal, hogy megfogalmazzák, milyen sokat jelentenek már egymásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2216800966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása