Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2021. október 15. - BBerni86

Cím: Egy kémnő Párizsban

Szerző: Michelle Moran már a magyar olvasóknak sem ismeretlen szerző. Híres nők, történelmi személyek krónikása. Egyiptomi királynék, francia forradalom és madame Tussaud… Igaz, kiadó váltás van, de ez amire_126.jpg legkevesebb. Főleg az egyiptomi történeteit szerettem.

Műfaj: női, kémregény, történelmi

Cselekmény: Mata Hari, akiért nem is olyan régen tömegek rajongtak, most egy börtöncellában vár a kivégzésére. A csendet megtörve egy riporternek meséli el az életét: holland kislányból unatkozó jávai feleség, majd hírhedt táncosnő. De kém is?

Erre a kérdésre magam is várom a választ – milyen szemléletet választ Moran? Plusz, én szeretem az ilyen életmeséket, legutóbb Chanelről olvastam hasonlót, és a Kossuth Kiadónak is van olyan sorozata, amibe simán beleférne ez a kötet is.

Várható megjelenés: elvileg még ősszel a Letterónál, november második fele

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6816714276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása