Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Házi titkok

2020. szeptember 08. - BBerni86

r5_47.jpg5: Burke: A feleség dolga – Angela 6 éve egy kisvárosban egyedülálló anyaként tengette a napjait. Jason, az elbűvölő és jómódú professzor felfigyelt rá, és hamarosan feleségül is vette, sajátjaként nevelve a nő fiát. Látszólag boldogok, de a felszín alatt egyre több a seb. Elhidegültek. Majd a férfit megvádoló diáklány eltűnik. Újabb vádak jönnek. Kívülről nem lehet sejteni, hogy igazából mennyi mindent rejtett a házasságuk el, és Angela is.r4_59.jpg

4: Ellison: Hazudj nekem! – Sutton és Ethan is írók, egy szép pár, akiket egy tragédia lökött el egymástól. Sutton nem akart anya lenni, de amikor teherbe esett, megszülte a fiukat. Ethan elkövette azt a hibát, bevallotta, szabotálta a fogamzásátlót. Veszekedés, egy halott baba, majd Sutton is eltűnik. Ethan vádak kereszttüzében találja magát, egyetlen esélye, ha a felesége elrejtett múltját és titkait r3_72.jpgmegfejti.

3: Lackberg: Aranykalitka – Faye mélyről kezdte, komoly családi traumával. Amikor megismerte az előkelő, de leégett Jacket, alárendelte magát. A nő ötletéből épült egy milliárdos cég, de Faye nem kapott elismerést, otthon maradt hű feleségnek, anyának, az ambícióit feladva. Amikor azonban Jack válni akar és kisemmizni az asszonyt, Faye sok minden közös titokra visszaemlékezik és r2_74.jpgösszeesküvést sző.

2: Flynn: Holtodiglan – Nick számára sokáig Amy volt az álomnő. Szép örökséggel, művelten és csinosan. A házasságuk azonban már haldoklik – Nick állása oda, r1_75.jpgköltözniük kellett, és megroppantak. Már szeretőt tart. Amikor Amy eltűnik, minden megváltozik. Nick kénytelen rájönni, hogy a feleségének van egy gyilkos oldala, és most ő a célpont.

1: Downing: Elbűvölő feleségem – látszólag ők a tökéletes pár. Sikeresek, szépek, két szép gyerekkel. Ám vagy egy titka a házasságuknak: az első, még véletlennek mondható gyilkosságuk újabbak követték. Családi hobbi: az ölés. Ám amikor sorozatgyilkostól kezdenek félni a környéken, a gyerekeik nagyon megszenvedik a helyzetet. A férjnek pedig rá kell jönnie, hogy Millicent is őriz titkokat, és a felesége még ellene is képes mocskos trükköket bevetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr816193460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása