Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Filmesítik, elvileg

2021. szeptember 07. - BBerni86

Vannak regények, amelyekről hallani, hogy filmet készítenek belőle. Néha már a rendező, a főszereplő személye r1_156.jpgis nyilvános. A film mégsem készül el, és csak várunk és várunk... Lesz egyáltalán?

Pierce brown sorozata regényként nagy kedvencem. A Vörös lázadás, melyben egy hierarchikus társadalom legalján állók az egyenlőségért küzdenek. Darrow bányászból lesz valami egészen más: a vörös, aki arannyá lesz faragva. Gyilkos iskola, halálos játszma. A film jogok el lettek adva, mégsem készült el. Majd egy sorzat ötlete merült fel, de mivel itt szerepel, sejthetitek, hogy az sem készült el.r2_144.jpg

Újabb sorozat: Brandon Sandersoné. Az Acélszív története most különben jól eladható is, sok tekintetben hasonlít a sikersorozatra, a The Boys-ra. Ebben is különleges képességet kapott emberek ellen harcolnak okos, talpraesett, de képesség nélküli halandük. Csak itt az Ikonok fel is vállalják, hogy gonoszak és uralkodni akarnak az embereken. 18 éves hősünk apját Acélszív ölte meg, ő pedig bosszút esküdött. r3_127.jpgRendező, szereposztás - sok minden volt. Film viszont még mindig nincs.

Gregg Hurwitz is sorozatot írt, ami sokadik résznél jár. A hőse egy egykori ügynök, aki elmenekült a cégtől és magánzóként az embereket igyekszik segíteni. Ő volt Orphan X - Az árva - az élete azonban nem lett biztonságos. Ha nem az ügyek miatt kerül bajba, az egykori főnökeivel kellett hadakoznia. Sokáig hallani lehetett, hogy jön a film is, és Evan Bradley Cooper lesz. r4_109.jpgMajd egy sorozatról pletykáltak, és még egyik sincs.

Jo Nesbo norvég sikerszerző, és sok története filmre is került. A fiú jogai is el lettek adva. Bosszútörténet: egy rendőr fia apja öngyilkossága után elhagyja magát, és elvállaló ember lesz. Börtönbe kerül r5_94.jpgártatlanul, és drogért bármit bevall. A rabok gyóntatónak is hesználják. Csak éppen az egyik pont azt meséli el neki, hogy csalták csapdába az apját és állították be öngyilkosságnak... Jake Gyllenhaal kapta a főszerepet, de film még mindig nincs.

Neil Gaiman Sandman-je azért kilóg a sorból. Ezt forgatják, van premier dátuma, így ez a legvalószínűbb, hogy meg is nézhetjük majd. Sandman, az álmok fejedeleme, egy halhatatlan. Hosszú fogságból szabadul ki, és nekiáll rendbe tenni a birodalmát. James McAvoy lesz Morpheus - már alig várom, hogy lássam.

Ez igaz mind az ötre - érdekel is, melyiket nézhetem majd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5916681752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása