Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

Straczynski: Az Ezüst Utazó Rekviem

2022. február 13. - BBerni86

Doktor Strange: Egyesek szerint az ember értékét az ellenségei mutatják, mások szerint az, hogy milyenek a barátai.

 

Norrin Radd / Ezüst Utazó: Úgy tudom, hogy a Földön élnek olyan rovarok… a pompás királylepkék… amelyek gyakran csak két hetet élnek. Számukra két hét egy nemzedék. Vagyis ha számomra csupán egy hónap adatik még, kétnemzedéknyi élet áll előttem. Ez nagy adomány, Richards. Szerencsés vagyok. Köszönöm.

 

Mind ugyanahhoz a fajhoz tartoztok, ugyanazok a céljaitok, a félelmeitek… Ugyanazt eszitek, ugyanúgy alszotok… És mindent elkövettek önmagatok megosztásáért, hogy könnyebben legyilkolhassátok egymást. Határok, nemzetek, tömbök, hitek, nevek, divatok… Képesek vagytok megölni a másikat egy edzőcipőért.

A vezetőitek elnyomnak és kizsákmányolnak benneteket a hatalmuk érdekében, és ti zokszó nélkül tűritek, ha közben azokat is elpusztítják, akik szerintetek nem hozzátok hasonlók.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr916814848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása