Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Hendricks & Pekkanen: ... és én téged el nem hagylak

2018. október 14. - BBerni86

A héten egy olyan thriller volt, aminek érdemes lelőni a poénját. Íme:

- Nellie szerelmes, és mindent kész feladni a szerelemért. Két állása van, de a szerelme szeretné, ha sp2_1.jpgmindkettőtotthagyná. Tanárnő, heti három este pedig pincérnő. De szereti mindkettőt csinálni. A gyerekek és a tanítás a szenvedélye, a bárban pedig nagyon jó a társaság. Igyekszik Richardnak megfelelni, minden programját összehozni. De egyre nehezebben megy minden együtt.

- Nellie amiatt is aggódik, hogy valaki figyeli. Richard az igazi, és nem akarja, hogy a múltja közéjük álljon. Pár dolgot titkol előle, és retteg attól, hogy valaki leleplezi, és elveszti a férfit. Vajon a múltból van valaki a nyomában, vagy Richard volt felesége jár a nyomába?

- Vanessa ruhabolti eladó, hosszú ideje ez az első munkája. Miután elvált, teljesen depressziós lett. A nénikéje fogadta be, nagy nehezen letette az alkoholt, és szerzett egy munkát. De nehezen koncentrál, és egy pletyka a ruhaboltban nagyon sp4.pngfelzaklatja: Richard újranősül.

- Tudta, hogy a férje csalta és egy másik nőért hagyta el. A csinos szőke jó 10 évvel fiatalabb nála, de azt hitte, csak egy viszony lett. De esküvő lesz, és ezt nem bírja elviselni. Elhatározza, hogy megakadályozza az esküvőt. Kémkedni kezd az új nő után.

- Vanessa a múltján mereng. Eszébe jut, Richard adott neki becenevet, más talán nem is hívta Nellie-nek. Mielőtt találkoztak,senki nem hívta így. Csak egy kis tanárnő volt, egy naiv kislány. Amilyen most Richard új kedvese, a titkárnő Emma is.

- Levelet ír a lánynak, melyben próbálja rávezetni Emmát, hogy Richard hazudik neki. Hogy a férfi a megtévesztés mestere, bármennyire is gondoskodónak és kedvesnek látszik. Hogy nem volt a házasságuk alatt olyan részeges sp3_1.jpgés beteg, mint amilyennek a férfi beállította. Találkát szeretne.

- De a levél Richard kezébe is eljut, aki leállítja az exe próbálkozását. Meggyőzi Emmát, hogy Vanessa a megbízhatatlan, gondoljon csak az estélyre! Emma rendelte meg a borokat, amelyeket aztán Vanessa felejtett el beszerezni. Méghogy Richard úgy tett, mintha rendelt volna, pedig nem is, hogy a feleségét kritizálhassa!

- De Emma nem nyugszik, utánanéz a dolgoknak, és rájön, hogy nem Vanessa hazudik. Elgondolkozik, hogy kinek higgyen, de végül a férfi mellett marad. Vanessa nem tudja megszöktetni.

- Pedig Vanessa tudja, mennyire veszélyes a férfi. Őt végig manipulálta. Egyetemistaként viszonya volt az egyik tanárával, teherbe esett. Nem tudta, hogy a férfinak neje és gyerekei vannak. Mikor elment a baba miatt beszélni vele, akkor jött rá az igazságra. A zaklatottsága miatt nem volt ott egy diákszövetséges beavatáson, és a lány, akit neki kellett volna felügyelni, vízbe fulladt. A bátyja Vanessát hibáztatta, és zaklatta. Miatta költözött el, és vette fel az anyja nevét. Richard tudta, és ő intézte a fenyegető hívásokat, hogy ijedten tartsa a szerelmét. Szeretett az erős férfi lenni, aki megvédte. Nem engedte dolgozni, elvágta a barátaitól. Elhitette vele, hogy értéktelen. Egy idő után már fizikai erőszak is volt a listán. Tudta, hogy nem hagyhatja el. De akkor felfigyelt Emmára.

sp1_1.jpg- Vanessa intézte úgy, hogy Richard lecserélje őt. De nem gondolta, hogy Emma Richard hálójában ragad. Hogy most kimentse, addig ingerli a férfit, amíg az majdnem meg nem fújtja. A rendőrség így lecsukhatja, és Emma is megmenekülhet a csapdából.

- Mikor később találkoznak, Emma is elárulja a titkát: ő is bosszút állni érkezett. Ő volt a férfi lánya, akivel az egyetemen viszonya volt Vanessának. Azért jött ide, hogy tönkretegye a nőt. De most már látja, hogy nem volt igaza. Békében tudnak elválni, és életet építeni maguknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4714294375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása