Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2021. április 11. - BBerni86

r1_120.jpgBennett: Ragyogó szemek

Zorie rájön, hogy a barátnője titokban együtt van a fiúval, aki neki is tetszik. Kiborul, de a másik lány is. Elmondja, úgy érzi, Zorie önző és csak magára gondol. Ő az, akinek nem sikerült az olimpiai válogató és az álmai romokban. A fiú az egyetlen, aki miatt jobban érzi magát, és Zorie kiakadt, noha mi is volt köztük? Egy hetekkel korábbi buliban egyetlen csók? Mire másnap Zorie és Elton felébrednek, már csak ketten vannak. A többiek hagytak egy levelet: nem akarnak velük túrázni, hazamennek.

Ők is majdnem visszaindulnak, de Elton ráveszi a lányt, csinálják végig a túrát.

Közben nem bírják megállni, felmerül, köztük mi ment tönkre. Titokban jártak, egy iskolai bulira együtt mentek volna, és onnantól lett volna nyilvános a dolog. De Elton nem ment el, nem is magyarázta el. Most elmondja, hogy akkor halt meg az apja. Öngyilkos lett. Majd, amikor beszélt volna a lánnyal, annak apa eltiltotta tőle és megfenyegette. Zorie kénytelen szembenézni azzal, hogy az apja nem csak csalja a feleségét, de az ő életét is tönkretette. Eltonnal kibékülnek, megint pár lesznek.

A szülők rohannak értük, Zorie apja megint eltiltaná őket egymástól. De Zorie szembesíti a hazugságaival, és a férfi elmenekül. A lány a mostohája mellett marad, és Elton a barátja.

Applegate: Kívánságfar2_115.jpg

A fát ki akarják vágni, tisztában is van ezzel. Még utoljára az új lakóknak próbál segíteni, és az állatokkal mesterkedik, hogy a szomszéd kisfiúval barátok legyenek. Egyszer meg is szólal és a gyerekeknek ez lesz a közös pont: tényleg beszélt a fa?

A májust még megvárják, amikor hagyományosan kívánságokat tesznek a fára az emberek, utána vágnák ki. A fa elküldené a benne élő állatokat, de mindenki ott marad és tüntetnek. A gyerekek, az összes iskolás pedig Maradj! feliratokat tesz rá. Hat a dolog, a fát nem vágják ki és a környék kívánságfája marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2916497306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása