Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Carter: Egy gonosz elme

2020. augusztus 16. - BBerni86

1_72.jpgLucien kiszedi Robertből, hogy 20 éve nagyon szerelmes volt és vőlegény. Ám Jessicát meggyilkolták, és Robert bosszút fogadott. Nem csak a szeretett nőt vesztette el, de a családját is. Jessica babát várt.

Egy ponton Lucien elmondja, hogy ő volt Jessica gyilkosa. Azért, mert látta, milyen szerelemmel néz a férfira. Próbált azzal védekezni, hogy terhes. Robert neve volt az utolsó, amit kiejtett a száján. Olyan részleteket tud, amelyeket csak a gyilkos tudhat. Robert ott majdnem összeomlik, de nem teheti.

Mert egy lány most is Lucien fogságában van, és ha végez vele, a lánynak is annyi. 2_80.jpgLucien csak úgy hajlandó elárulni, hol van az utolsó áldozata, ha személyesen viszik ki  a helyszínre. Az azonban egy csapda. Volt egy segédje, aki rájuk támad. Az ügynöknőt meg is öli, de amikor Robertet lőné le, Lucien végez vele.

Megint tesztel: megvágja a lányt. Robert vagy őt menti meg, vagy elkapja Lucient. Lucien elszökik.

De Robert rájön, miért ölt férfiakat is. Amikor el akarna repülni álnéven, Robert már várja. Nagyon le akarja lőni, de nem teszi meg. Lucien tudja, hol vannak az áldozatai eltemetve. A családoknak jár a lezárás, jobban, mint amennyire ő bosszút állna a szerelméért és a gyerekéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4616165352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása