Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Állatos

2019. augusztus 06. - BBerni86

5_29.jpg5: Waltner: Tukorfalat – egy újabb blog eb, akinek kalandjai most könyv formátumban is napvilágot láttak. Waltner Magdi nagy szeretettel, humorral és egyedi nyelvi megoldásokkal szeretteti meg olvasóival az állatokat, és szórakoztatva mesél mindennapokról, nehézségekről, jó élményekről is.4_38.jpg

4: Cameron: Egy kutya négy élete – Bailey egy játékos, helyes arany retriever, akinek első gazdája egy helyes kisfiú lesz. A felhőtlen játék évei jönnek, majd Ethan felnő, szerelmes lesz, egyetemre készül. Egy tragédia mindent átír, Bailey sem segíthet. Mikor kutyaévei letelnek, új testben és életben találja magát. Sokat tanul, hogy végül hazatérjen és segíthessen első 3_41.jpgés legjobb barátjának.

3: Carlson: A karácsonyi macska – Garrison afrikai jótékonysági munka után tér haza Kanadába. Imádott nagyanyja elhunyt, az örökség az unokájáé, de feltétel is akad. A nagyi imádott cicáinak új otthont kell találni, a gazdiknak azonban sok feltételnek meg kell felelni. A macskákra allergiás fiatalember belevág a keresésbe, ami során új barátokat, otthont és szerelmet is talál.2_51.jpg

2: Bowen: Bob, az utcamacska – a férfi élete mélyponton volt. Igyekezett leállni a drogokkal, megélni valamiből. Amikor egymásra találtak egy kóbor kandúrral, barátra lelt benne, társra, akiért megéri küzdeni. Ember és 1-2_14.jpgmacska sorsa összefonódott, és a mindennapi nehézségeket leküzdve egyre javult is. Bob és Bowen Youtube hírességek lettek, film is készült, ez a könyv is.

1: Magos: Demény – nagyszájú, imádnivaló magyar vizsla, Demény, akinek a gazdija tolmácsolja a szavait, kalandjait és gondolatait 1-1_13.jpgkutyaságokról, de rólunk, emberekről is. Az eredeti kötet ismerős lehet a blogot olvasóknak, mindennapi kalandok és deménységek kötetbe rendezve. A másik viszont szinte mesekönyv, kisebbeknek is jó szórakozás, miközben megtanít az állatok szeretetére is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6514997374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása