Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Quick: Alibi jegyesség

2019. december 08. - BBerni86

sp2_7.jpgAmity egy sziget látogatásakor sebesültre bukkan. Benedict Stanbridge késelés áldozata lett, és haldokolva egy levelet bíz a lányra, amit a bácsikájának kellene átadnia. Amity azonban egy orvos lánya, ellátja a férfit, aki ráadásul ugyannak a hajónak az utasa, mint ő. Végig ápolja az úton, és közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A búcsúkor egy csók is elcsattan, és megegyeznek, Benedict majd keresi, ha befejezte a küldetését.

Hetekig nem jelentkezik, a lány már bosszús is miatta. Ám váratlanul támadás éri: az újságok által Vőlegénynek nevezett sorozatgyilkos támadt rá, aki azzal vádolja, elcsavarta Benedict fejét. Amity kapott harci képzést is, védekezik és meg tud szökni.

A hazatérő Benedict felajánlja, játszanak jegyespárt. Így a lány jó híre is rendben lesz, és együtt nyomozhatnak a Vőlegény után. Együtt követik a nyomokat, és rájönnek, köze van a dolgoknak a titkos tervekhez is, amiket Benedict hozott el Amerikából. A napenergia sp1_7.jpgkinyerése, fegyverré alakítása sokaknak jó üzletnek tűnik. Csapdát állítanak a kémnek.

A sorozatgyilkos kocsija elvezeti őket a pszichiátriai intézetekig, ahol beazonosítják a gazdag férfit, aki betegségében gyilkossá lett. Kiderül, Amity ellen a nővére uszította, aki korábban Benedict barátnője volt, de a férfi szakított vele.

Amity a kémnek, aki korábbi udvarlója (Nash) és elismert fényképész, állít csapdát. Úgy tesz, mintha eladná neki az igazi terveket. Benedict pedig lecsap és elvarrja a szálakat.

A közben szeretőkké lett pár együtt is akar maradni, és igazi lesz az eljegyzés.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7715335036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása