Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2021. szeptember 10. - BBerni86

Cím: A hívők

Szerző: Gary Braver – magyarul ezzel kezd, kint sikerszerző. Több thrillert is jegyez, fülszöveg alapján szimpatikusak is. A legutóbbi regényét Tess Gerritsennel jegyzi – a jelen kötet a legutóbbi szóló regénye. Ha sikeres lesz, mire_124.jpgvisszatérő szerző is lehet. Van még mit kiadni tőle.

Műfaj: thriller, orvosi színezettel

Cselekmény: egy kórházban csodás események történnek. A szívinfarktusba meghalt középkorú férfi negyed óra múlva saját lábán távozik. A kómába esett fiatal felébred, és arámiul kezd el beszélni. A média hamarosan rákap a csodára. A közelben pedig van egy labor, ahol a tudósok a halálközeli élményeket vizsgálják…

Fogadunk, hogy a csoda helyett valami tudományos dolog van a háttérben? Bírom az ilyesmit, a kötetet is várom. Állítólag agykutatási újdonságokkal.

Várható megjelenés: a Lettero őszi újdonságai között szerepel, elvileg október eleje

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4216684978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása