Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Castillo: Égető titkok

2021. október 03. - BBerni86

Kate számára gyanús az egész esemény.

Daniel látszólag remek fiú volt, mindenki nagyon szerette. A nyomok szerint azonban kicsalták a pajtába, bezárták éssp_2.jpg rágyújtották. Mit csinálhatott, amiért ilyen kegyetlen halált érdemelt?

Így az ismerősöket kezdi el lenyomozni és kérdezgetni. Kideríti, ki volt a barátnője, akivel azt várták a családok, hogy össze is fognak házasodni. Kikkel barátkozott, volt-e ellensége? Arra hamar rájön, hogy a jóképű fiú szerette a lányokat és nem tágított, amíg a kiszemelt lányt meg nem szerezte magának. Voltak barátnők is, akik ugyanabba a boltban dolgoztak, és akiknek mindegyikét el akarta csábítani.

Csakhogy azok a lányok korábban többen voltak. Most három barátnő, korábban négyen voltak. Az egyikük öngyilkos lett, és kiderült, hogy gyermeket várt. Kate rájön, hogy Daniel simán megerőszakolta, aki nemet mondott neki. Nem ez a lány volt az egyetlen - van még egy lány, csak ő meg is szülte a babát és gyorsan férjhez ment, hogy rejtve maradjon a szégyen. Ám a férje rájön, hogy a titok lassan kipattan. Megöli a nőt, magát, csak a baba marad meg, akit a nagyszülei fognak felnevelni.

Kate kiszedi a lányokból a vallomást: együtt intézték el Danielt, a bőneiért.

Kate pedig igent mond a barátja lánykérésére, tervezik az esküvőt és a közös otthont.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1016707354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása