Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2018. május 09. - BBerni86

Tanulja meg, akinek lepergett a homok, azt ne marasztalja, mert nem tud az élet helyett adni neki semmit. (Szabó: Az ajtó)

 

A szabadság ára a szabadság maga. Választhatsz. Lehetsz rabló, költő, remete, mindegy. Választasz, és elvesztetted a szabadságodat. Kijelölt úton vagy. (Száraz: Osztozkodók)

 

Minden szülő hoz döntéseket a gyermekei helyett. És majdnem mindig abban a meggyőződésben, hogy csakis a javukat szolgálja velük. (Liu: Kognitív képességek breviáriuma)

 

Vasárnap van: a hét utolsó lehelete. A hétfőt megelőző kellemetlen megtorpanás, mielőtt elölről kezdődik a magányosan színlelt élet. Számomra a vasárnap fekete folt a horizonton, amely minden nap nagyobbá válik. Megkönnyebbüléssel tölt el, hogy mindjárt vége, de máris a következőt várom. (Boland: A titkos mama)

 

Ahhoz, hogy az ember küzdeni tudjon, barátokra van szüksége, akik fedezik a hátát. Különben már az elején elbukik. (Woolf: Ne szeress!)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3613900286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása