Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Idézzünk!

2018. május 30. - BBerni86

Tudtam, hogy van egy sötét sarok bennem, ami élvezné, ha mágiával ölhetne, aztán még több után sóvárogna. A sötét mágiát könnyű használni. Könnyű és mókás. Mint a legózás. (Butcher: Teliholdkór)

 

Nincs talán ember, aki ne vágyna bosszúra, persze ez megmarad a vágyak szintjén. Nem vagyunk Teréz anya gyermekei, fogjuk már fel! (Nemere: Ítélőmester)

 

Tudta, hogy az élet néha észrevétlen mellénk lép, és értékes ajándékkal tömi tele a zsebünket, rendszerint olyankor, amikor egyáltalán nem is számítunk rá. (Hunyady: Pepito)

 

  • Úristen! – Letolta a napszemüvegét, és kikandikált fölötte. – Az ott Spielberg?

Jem elmosolyodott.

  • Csak azt ne mondd, hogy te elájulsz, ha meglátsz egy hírességet, Nat Chapman.
  • Ez Spielberg, kicsim – nevetett a férje. – Ez aduval üti az összes nevet, akiket a divatszakma partijain láthatok. (Perry: Ház medencével)

 

Nem tudom, miért nem hívott be olyan gyakran Murphy. Megvoltak a magam gyanúi, de még nem akadt lehetőségem szembesíteni őt ezekkel. Talán nem olyasmi volt az oka, amit én tettem. Talán sztrájkolnak a szörnyetegek. Na persze! (Butcher: Teliholdkór)

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1414009070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása