Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

Sund: Üvegtestek

2018. augusztus 03. - BBerni86

Ma egy olyan regényt ajánlok a figyelmetekbe, mely várhatóan már ősszel beszerezhető lesz. De mivel nálunk a Libri 55fbe5591e39f5_96137979-small.pngadja ki, némi csúszás elképzelhető. Azért abba reménykedem, hogy az őszi szezonba belefér, mert a témáját nézve nem épp ezt tenném a karácsonyfa alá…

Ki a szerző? Erik Axl Sund. Két svéd férfi közös írói álneve, akik így együtt lettek bestseller szerzők, egy közös név alatt. Nálunk is ismert már a nevük, a Victoria Bergman trilógia nálunk is megjelent. Én szerettem is.

Műfaj? Skandináv krimi. Vagyis számíthatunk sok sötétségre, társadalmi problémákra és egy nyomozóra, akinek a saját kínjai is nyomják majd a vállát. A Victoria Bergman regények nagyon jók voltak pszichés vonalon is, remélem, ez a kötet is bír majd ilyen erényekkel.

Miről szól? Svédországban tinik sorozatban lesznek öngyilkosok. A közös pont: ugyannak a zenésznek a különös dalait hallgatták a tett előtt. Ugyanekkor meggyilkolnak egy híres üzletembert. És lesz egy nyomozó, aki összefüggésbe hozza az eseteket.

Miért ajánlom:

  • Sund előző kötetei jók voltak. Tud is írni, jó a sztori is.
  • kellően borzongatónak tűnik a cselekmény.
  • már láttam a magyar borítót. Mondjuk úgy, parás.

Remélem, már nem csak én várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8514153751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása