Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

Reboot

2018. szeptember 15. - BBerni86

Vannak olyan halhatatlan karakterek, akiket az utókor újjáélesztett, saját korába helyezte, vagy éppen új kalandokat írt nekik. A következőekben ilyen hősöket keresünk! Megadom az eredeti kitalálót, majd az újrázó kortársunk, és egy mondat erejéig a keresett karakterről is mesélek! 5-ből hányat ismertek fel?

44571.jpg1: Mary Shelley - Dean Koontz: az ember teremtette legismertebb szörny napjainkra az emberiség védelmezője egykori teremtőjétől.

2: Petőfi - Csorba: az egykori katonai speciális osztagba került parasztlegény napjainkban a diktatúrával veszi fel a harcot plüss állatokkal egy kísérleti kórházból.

3: Conan Doyle - Cullin: a londoni bűnelkövetők legelmésebb üldözőjetablo2v-1024x558.jpg öregségére az emlékiratain dolgozik, és szomorúan megoldja utolsó ügyét.

4: Fleming - Deaver: a hidegháború után napjainkban is eme ügynök védi az angolokat legjobban.

5: Shakespeare - Nesbo: a skót felföld diktátorrá érett királya egy északi városban is a hatalom véres játékába kezd nem kímélve barátot és ellenséget.

Megoldások a Tovább gomb mögött!

1: Frankenstein szörnye

2: János vitéz

3: Sherlock Holmes

4: James Bond

5: Macbeth

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6714214705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása