Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

GameDay

Zsáner halmozók

2018. december 29. - BBerni86

Általában megvan, hogy egy-egy szerző milyen zsánerben ír, melyik hozta meg neki a sikert. Vannak azonban olyanok is, akik több stílusban is sikeresek tudnak lenni. Ti ismeritek a szerzők kevésbé ismert oldalát is?

letoltes_11.jpg1: Nora Robert romantikus regények tucatjait gyártja, de van egy nagyon sikeres krimi sorozata is. Melynek hősnője egyben a sorozat nevét is jelenti.

2: John Grisham a jogi regények mestere, de mellette kirándul más zsánerek felé is. Melyekbe?

3: David Baldacci kemény akcióregényekkel tarol, de van egy családi, szívmelengető története is két félárva gyerekről. A címe?

4: E szerző ifjúsági kaland- és horrortörténetekkel lett világhíres (a legismertebb a vámpíros sorozata, abból film is készült), aztán kiadott egy nagyon durva felnőtt regényt azték mágiával éltre kelt babákkal, bérgyilkosokkal és a Várossal. Ő?

5: Bernard Cornwell az egyik legsikeresebb brit történelmi regény szerző. A Sharpe sorozat, vagy az Angolszász krónikák egyre többeknek ismerős. Ha nem a történelembe merül el, szerintetek mit ír?

Megoldás: Tovább!

1: Eve Dallas sorozat.

2: Van szerelmes, komédiás fele, amit megmutatott az Elmaradt karácsonyban vagy az Egy amerikai Pármában esetében. A Theodore Boone sorozata pedig gyerekkönyv, krimisen, kis joggal.

3: Kívánj csodát.

4: Darren Shan.

5: Kortárs krimit.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3014515580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása