Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. január 11. - BBerni86

mire_7.jpgCím: Ártatlanok

Szerző: David Baldacci - már elég sok regénye megjelent magyarul is. Fordulatos, izgalmas, krimis és thrilleres, összeesküvéses sztorikat ír. Gyakran hőseit sorozatban szerepelteti, a Will Robie regényei magyarul eddig még nem jelentek meg.

Műfaj: akció, thriller

Cselekmény: a kormánynak vannak ellenségei, akiket nyíltan  nem lehet elkapni. Ilyenkor fordulnak az olyan mesterlövészhez, mint Will Robie, aki soha nem hibázik, kiiktatja a célpontját. De Robie az utolsó küldetést megtagadja. Valami nem stimmel, így nem öl. Ezzel magából csinál célpontot, egykori társai már az ő fejéért gyűjtenék be a vérdíjat. Menekülés közben egy menekülő kamaszlányba botlik, akinek megölték a szüleit, és őt is üldözik. Segít neki, ezzel egy olyan összeesküvés nyomába eredve, amibe könnyű belehalni.

Várható megjelenés: egy hatalmas kérdőjel. Az Európa el akarta kezdeni a sorozatot 2017-ben, de aztán Baldacci átkerült a General Presshez. Reméljük, előbb-utóbb ők is sorra veszik.

Miért várós?

- Még nem volt Baldacci regény, ami ne tetszett volna.

- Ennek is bejön a cselekménye. Akció, összeesküvés, menekülés. Még kicsit Jack Reacher is eszembe jut róla.

- Ha jól fogy, több kötet is lehetne belőle. Angolul Will Robie kalandjai már 5-nél járnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9214555010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása