Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. február 01. - BBerni86

Cím: Down among the Sticks and Bones - Csellengő gyermekek 2.

Szerző: Seanan McGuire - magyarul is ismerős lehet. A horror és fantasy határán mozog, amit olvastam tőle. Az Etetés nem lett a kedvencem, de ennek a sorozatnak az első része, a Minden szív kaput nyit nagy kedvenc.

Műfaj: fantasymire_10.jpg

Cselekmény: Jack és Jill ikrek. 17 évesek, amikor rálelnek a hazavezető útra. De ez a sztori arról szól, amíg eljutnak ide. 5 évesen Jack volt az anyja tökéletes lánya: a kis hercegnő. Jill az apja lánya, a fiús és vagány gyerek. Még csak 12 évesek, amikor felfedeznek egy lépcsőt, ami elviszi őket egy másik világba. Ami tele van őrült tudománnyal, halállal és nehéz döntésekkel.

Várható megjelenés: a sorozat első részét a Fumax jelentette meg tavaly. Nagyon remélem, hogy ezt a részt hozzák idén. Angolul különben 2 éve jelent meg.

Miért várós?

- Az első rész zseniális volt, nagyon tetszett.

- Olyan karakterek története, akiknek érdekel a jellemfejlődése, és a világ is, ahova átmennek.

- Kicsit horror, kicsit ifjúsági, nagyon fantasy. Bejön!

- Még a borítót is szerettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3514600732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása