Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Visszanéz7ő

6. hét

2019. február 10. - BBerni86

Február

4. Söderberg: A jó farkas - krimi 5/4

5. Oren: Gertruda esküje - dokumentumregény 5/5

6. Bliss: Gyógyító szerelem - női 5/2

7. Kulcsár: Gyilkosság a Magyar Rádióban - krimi 5/3

8. Montcassen (Cselenyák): A fény leánya - történelmi 5/4

9. Steel: Tündérmese - újraírt mese 5/3,5

    Gaál: Második honfoglalás - szatíra 5/5

10. Cooper: Bábok tánca - strandkönyv 5/2,5

      Green: Az abszolút tökéletes izé - sci-fi 5/4

Ezzel vége a 6. hétnek.

A héten három kötet volt, ami jó pár érdeklődőt bevonzott:

3. Montcassen: A fény leánya

2. Bliss: Gyógyító szerelem

1. Süderberg: A jó farkas - össz Top3-ba is befért, vagyis a héten ő a király!

A százalékokból is látszik, hogy a héten nem egyforma a tetszési indexünk. Nekem a Gertruda esküje és a Második honfoglalás volt nagy élmény. Mindkettőben benne van, hogy mennyire borzalmas egy világban élünk, magunknak hála. Az emberiség, összességében nézve, csoda, hogy még nem pusztította ki magát. De akad egy-egy olyan ember is, aki miatt el lehet hinni, hogy nincs még minden veszve.

Szerencsére a náthám alábbhagyott, kezdek tényleg jól lenni! Így már a hét második felében szülinapozni is tudtunk. A főnököm azt a Desombre kötetet kapta, amit múlt héten ennek kapcsán már emlegettem. Anyám pedig az új Danielle Steel-t, neki jobban tetszik, mint nekem és egy Nora Roberts-et. Az én születésnapom ugyan még nagyon messze, de könyvnek és könyvutalványnak mindig örülök :)

Jövő hétere elég vegyes terveim vannak. Végre el akarom olvasni a Kurszk című dokumentumregényt, hogy mire jön a film dvd-n, képbe legyek. Van tervbe ifjúsági fantasy egy olyan világról, ahol a szépséggel nem születnek, hanem varázslattal osztják. De lesz krimi is, és egy avatár is. Jó, nem navi avatár, ez kicsit másféle, de ezt is szerettem mozgóképnek, megnézem milyen lett képregénynek. A többi meg legyen meglepetés!

Viszlát a 7. héten!

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7314618902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása