Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Esposito: Őrület

2019. április 28. - BBerni86

2_28.jpgAlvina gyűlöli az életét, minden online felületen hazudik is róla. Magában haikukat fogalmaz, amiért azt írja, hogy egy jó nevű lapnál megbecsült költőként dolgozik. A valóság: egy pocsék lapnál fogalmaz hirdetéseket az utolsó oldalra. Ki nem állhatja a munkáját, aznap is inkább szexvideókat és chatet nyomkod. Csak a főnök rajtakapja, és mivel amúgy is botrányos a nő viselkedése, ki is rúgja. Alvina menekülne haza, amit két lakótárssal oszt meg. Őket is ki nem állhatja. Most elé állnak, és közlik, távoznia kell, elegük van belőle. A lekezelő viselkedéséből, hogy nem fizet lakbért, és mindenkinek hazudozik.

Alvina így kénytelen elfogadni ikre meghívását a nápolyi villába. Mert Beth az, akit mindig legjobban irigyelt. Akinek minden összejön, aki szebb és jobb. Beth egyetemi diplomát szerzett, hozzáment egy dögös, olasz milliomoshoz és most éli az áloméletet egy villában a szexi férjével és pár hónapos kisfiukkal. Alvina szerint a férfi és a gyerek is neki járna. Még régen, amikor egyetemistaként Beth bemutatta a barátját, egy este a férfi őt vitte magával és fektette le. Utána azt mondta, azt hitte, Beth a lány, nem Alvina. Beth megbocsátott, hozzáment, elköltöztek. Alvina meg ott maradt terhesen, majd elvetélve, azzal a tudattal, hogy a 4_22.jpgférfi és a baba is az ő jussa.

Irigyel mindent Beth életében, aki kedvesen fogadja. Kér egy szívességet: egy napja cseréljenek. Alvina belemegy, bár igazából azon kattog az agya, hogyan szerezze meg a testvére életét. Így amikor Beth későn megjön, dulakodni kezdenek, és Beth beesik a medencébe, Alvina hagyja megfulladni. Majd sokk éri, amikor a férje közli, nem ez volt a terv, neki kellett volna megölnie Alvinát. Alvina szerepben marad, játssza a feleséget, és rájön, ideálja nem csak rossz az ágyban, de maffiózó is, aki miatt veszélyben az élete.

Így a kigyúrt kertészhez menekül, akinek viszonya lehetett a nővérével. Neki adja elő, mennyire veszélyben érzi magát, és inkább vele lenne. A kertész az ágyban is jobb, így amikor a férj rájön, hogy Beth helyett Alvina van vele, akit feljelentene, Alvina megöli és a kertésszel tünteti el a nyomokat.

3_24.jpgAlvina játssza a gyászoló özvegyet, de már ekkor felfigyel a maffiózó bérgyilkosra, aki jóképű, veszélyes, és akinek rajta is megakadt a szeme. Ugyan a kertészhez jár át szórakozni, már számolgat. Itt háborúra készülnek a rivális bandával, mert azt hiszik, ők végeztek a férfival az elrabolt festmény miatt. Alvina tudja, hol a kép, így előnyösebb helyzetben van, és bevennék a buliba is.

A kertész viszont veszélyes kezd lenni, mi van, ha rájön, ki ő? Mintha már tudná is. Ráküldi a bérgyilkost, akinek azt mondja, a kertész erőszakos volt vele, lehet, hogy a férjét is ő ölte meg. Nino végez a kertésszel, Alvina a karjaiba is veti magát. Vele a legjobb a szex, el is dönti, neki Nino az igazi. Beth gyerekét lepasszolja a dadának, már nem izgatja a baba, akit korábban annyira akart. Ninóval el akarják adni a lopott festményt. De baj lesz, ahogy a vevőnek leesik, mi folyik itt, azt mondja, a kép hamis. Alvina megöli, Nino meg riadót fúj. A férfi álcája volt csak, hogy pap. A rivális maffia alvezére volt, ezért nekik annyi. Menekülni kell. Alvina hamar a legjobb ruhákat, ékszert elpakolja, és felhasítja, elégeti a képet. Gondolja, nem hagy nyomot. Nem is érti, Nino miért akad ki ennyire. Az meg Alvina idegeit viseli 1_17.jpgmeg, hogy nem a sportkocsival menekülnek.

Mivel Alvina összehoz egy autóbalesetet, teljesül a vágya, a sportkocsival mennek Londonba. Még a Channing Tatum poszteréért is képes visszamenni a villába, amikor Nino szerint minden percben végük lehet. Alvina már előre élvezi, hogy Ninóval bérgyilkosok és szeretők lesznek. Szobát foglal a legjobb hotelben, elmeséli a férfinak az ötletét, szexelnek. Igaz, az kicsit elrontja a kedvét, hogy a tévéből megtudja, az elégetett kép igazi volt, és legalább 30 milliót ért. Elmegy zuhanyozni.

Mire visszajön, Nino, a pénzük és a kocsi már messze jár. Alvina meg ott maradt a Beth gyémánt nyakláncában, magában. Bosszút fogad: vagy Nino felesége, vagy a gyilkosa lesz. Indul a férfi után, miután ír egy szerelmes levelet Channing Tatumnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1614790570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása