Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. május 10. - BBerni86

Cím: Dark Age (Sötét kor)mire_19.jpg

Szerző: Pierce Brown

Műfaj: katonai sci-fi, akció

Cselekmény: még nem sokat tudni róla, angolul se jelent még meg. Az biztos, hogy folytatja a Káosz éveinek cselekményét. Túlélték a gyerekek? Mit tesz Darrow? Hogy alakul a háború? Nem is akarok többet tudni, majd elolvasom a regényt.

Várható megjelenés: angolul nyárra van tervezve a megjelenése. Én meg nagyon reménykedem egy karácsonyi magyar kötetben, de elégedett lennék 2020 könyvfesztivállal is.

Miért várós?

  • A Vörös lázadás egyike azon kevés katonai sci-finek, amit imádok. Fordulatos, tartalmas, jó karakterekkel. Ezt várom a folytatástól is.
  • Olyan sok a nyitott szál! Nagyon szeretném, hogy a gyerekek éljenek és sikerüljön őket biztonságba helyezni – majd ebből kiderül.
  • Nem csak a történet, az is tetszik, ahogy meg van írva. A dráma, az akció és az érzelmi oldala is erős szokott lenni. Ha a sorozat eddigi részei ezt tudták, megelőlegezem ennek is előre a bizalmat.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3214818108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása