Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Romig: A Fény 1-2

2019. május 19. - BBerni86

Sara valójában Stella. Elrabolták, amikor túl közel került a Fényhez. Eredetileg megölni akarták, de akkori barátja, a rendőr lebeszélte erről szektavezér nagybátyját. Így Stella a programba került bele összeverték, begyógyszerezték, és átnevelték. Sara lett belőle, Jacob felesége.

Csak éppen Jacob se az, akinek mutatja magát. Beépített FBI ügynök, az igazi neve Jacoby. Játssza a szerepét, a nővel is úgy viselkedik a nagyközönség előtt, ahogy elvárják tőle. De a falak között nem. Kedvesebb, emberibb, ha az igazat nem is mondhatja el. A hónapok alatt egymásba szeretnek, és igazi lesz a házasságuk a titkok mellett is.

3_28.jpgÁm amikor a nő gyereket akar, nem tudja elfogadni a férfi nemét. Titokban leáll a fogamzásgátlóval. Abban volt a gyógyszer, így az emlékei is visszajönnek. Megszökik.

Jacob utánamegy, tisztázzák a dolgokat. Stella most tudja meg a teljes igazat. Visszamegy a férfival, hogy le tudja buktatni a szektavezért. Azért az nagy csapás neki, amikor kiderül, Dylan is a szekta tagja. A közös munka alatt tudatosul benne, hogy Jacoby neki az igazi, már igazán együtt vannak és megvan az igazi eljegyzésük is.

Amikor a nagy rajtaütés van, külön voltak választva. Dylan kivitte Stellát. Jacoby majd meg is őrül, hol a nő. Rátalál, ők ketten házasokként mennek a tanúvédelembe.

Dylan visszaveszi az igazi nevét, David, és a nagybátyja helyére áll. A volt szerelme és annak férje elsődleges célpontok a számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8914834824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása