Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

2019. május 21. - BBerni86

5_19.jpg5: Murdoch: Ha megtalálsz – Carey a testvérével az erdőben, egy lakókocsiban nőtt fel. Úgy tudta, az apjának nem kellett. Csak az anyját ismerte, akinek az a legkisebb bűne, hogy elhanyagolta a gyerekeit. Mikor rájuk találnak, Carey apja egy új, jobb életre ad esélyt, de ahhoz a lánynak szembe kell néznie azzal, mi történt vele az erdőben.4_26.jpg

4: Guillou: Könyörtelenek – egy fiúiskola, ahol a fegyelmezés alapja az erőszak. Erik számára ez nem újdonság, az apja is ugyanilyen nevelési elveket vallott. De egy ponton a fiú eljut oda, hogy más életet akar élni, és elege van abból, hogy csak bántalmazott és bántalmazó lehet.

3_29.jpg3: Hoover: Reménytelen – Sky csendes életet élt, míg be nem sétált az életébe egy fiú. Dean a múltjára emlékezteti, amit elfelejtett, de ami most felszínre akar törni. A szerelem legyőzheti a közös múltjuk, mely tele van fájdalommal és bántalmazással? Mert Sky egykor Hope volt, akinek az apja oly sok életet tönkretett.2_31.jpg

2: Paris: Zárt ajtók mögött – Jack gazdag és jóképű. Grace kedves és szép. Olyan párnak tűnnek, akikről mese is születhetne. De ami zárt ajtók mögött zajlik ebben a házasságban, az messze nem mese alapanyag. Egy férfi története, aki eleven pokollá teszi a neje életét.

1_22.jpg1: Szaszkó: Pennington fivérek – három regényben derült ki, mi minden történt Chris és David gyerekkorában. Egyik történet gyomorforgatóbb, mint a másik. Túl korán elvesztették az apjuk, aki megmenthette volna őket. Maradt nekik az anyjuk, aki megnyomorította az életük. Amikor Chris öngyilkos lesz, David kénytelen elmerülni a történetükbe, és egy régi barátnő talán segíthet abban is, hogy a múlt fájdalmain túl legyen boldogabb jövő. De addig eljutni fájdalmas lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr514835642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása