Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. augusztus 02. - BBerni86

Cím: The Never Game

Szerző: Jeffery Deaver, aki a Lincoln Rhyme sorozattal a legismertebb, de más remek thrillereket és krimiket is letett az asztalra. Sajnos, nálunk nem jelenik meg túl sűrűn :(mire_28.jpg

Műfaj: thriller

Cselekmény: Colter Shaw szakértő, akit eltűnt személyek felkutatásakor, megoldhatatlannak tűnő esetek kapcsán hívnak segíteni. Egy eltűnt fiatal nő nyomában jár most a Szilícium-völgyben. A nyomok egy régi, hírhedt játékhoz vezetnek, melyben véletlenszerű környezetben, véletlenszerűen kapott tárgyakkal kellett a karaktereknek túlélni. Valaki életre kelti a játékot? Amikor még egy ember eltűnik, Shaw mindent kockára tesz, hogy segíthessen. Közben a Dark Neten és az életben is egyre közelebb jut hozzá az emberrabló egy élet-halál macska-egér játszmában.

Várható megjelenés: angolul is friss, most májusban jött ki. Magyarul – ezt inkább hagyjuk. Imádkozni lehet érte, ki hogy ki hallja és mit tesz érte…

Miért várós?

  • A szerző könyveit nagyon szeretem. Boldog lennék, ha sokkal rendszeresebben jelenhetne meg magyar fordításban – bevallom, próbálkoztam vele angolul, de a törvényszéki részek még erős szótározás mellett se lettek érthetőek.
  • Mivel sorozatnyitó kötet, valószínűleg visszatérő hős indul. Ha pedig egy sorozat sikeres lesz, várhatóak a folytatások is.
  • Bejön a kritika. Deaver bizonyítja, miért tartják a megtévesztések és félrevezetések mesterének.
  • Ígéretes a cselekmény is.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4614991288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása