Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Neuhaus: Aki szelet vet...

2019. augusztus 04. - BBerni86

Mark teljesen kiakad a történet végére. Kiderül róla, hogy azért kellett kivenni a magániskolából, mert az egyik tanára szexuálisan kihasználta. A gyerek ráadásul bízott a férfiban, és amikor kiderült, hogy több gyereket is 1_42.jpgbántott, Mark teljesen összetört. Itt Jannis és Ricky a barátai lettek - róluk azt hitte, hogy jó emberek. De rájön, hogy mindketten hazugok és csak kihasználták.  Barátkoztak vele, mert az apjához akartak közel kerülni. Ricky még le is feküdt vele, de igazából semmi érzelem nem volt benne, csak le akarta nyugtatni, mielőtt titokban lelép a Mark apjától kapott pénzzel. A fiú így fegyvert ragad és túszul ejti mindkét felnőttet.

Pia mehet be hozzájuk, és Mark kényszeríti őket, hogy válaszoljanak őszintén a rendőrnő kérdéseire. Megtudjuk, hogy még a kapcsolatuk is kamu. Jannis már ráunt a csinos, de hazug nőre, aki már csak lelépni akart a pénzzel. Ők vették rá Markot, hogy vigye be őket az apja cégéhez, ahol a biztonsági őrnek nyomták a sokkolót. A részeges, beteg ember szíve leállt az áramtól. Ricky volt az, akinek nagyon nem tetszett, ahogy a szomszéd beszólt neki. Rá akart ijeszteni, így a padlásról rálőtt. Megölte.

Amikor Pia megkapja Marktól a fegyvert, kiderül, még csak golyó sem volt benne. Kijutnak élve, senkinek nincs baja, az igazság kiderült.2_50.jpg

Bodenstein erre kap egy újabb pofont az élettől. Azt hitte, szerelmes Annikába, akit rejtegetett és segített neki. Miatta úgy érezte, végre kiheveri a válását. Ám Annika szó nélkül lelép, és kiderül, hogy az egykori főnökére utazott. A férfi évekig viszonyba bonyolódott vele, és a nőt pofonként érte, amikor megnősült, de nem őt vette el. Rádöbbent, csak munkahelyi kaland volt a férfinak, aki ráadásul a munkáját is lopta, és hamisította az eredményeket. Őt akarta Annika tönkretenni, amihez Oliver Bodenstein csak egy eszköz volt. Annika meg is jelenteti a leleplező cikket, Oliver azzal vigasztalja magát, legalább ebben nem hazudott a nő. Azt szerencsére nem tudja meg, hogy Annika gyújtotta a tüzet, amiben az egykori szeretője felesége olyan súlyosan megsérült, hogy máig kómában hever.

De így is, Oliver annyira kikészült, hogy kéri az áthelyezését Berlinbe. Pia marasztalná, de a regény végén sietniük kell az újabb helyszínre, nyitva marad a kérdés.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7914994454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása