Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. augusztus 09. - BBerni86

Cím: Az irgalom útja

Szerző: David Baldacci. Sikerszerző kint is, nálunk is. Ugyan még emésztem, hogy az Európa mutatós mire_29.jpgkeménytáblásai helyett papírborítóval nyomul a General Press, de kárpótol érte a rendszeresebb, évi kettő megjelenés.

Műfaj: krimi

Cselekmény: Atlee Pine sorsa már kisgyermekként eldőlt, amikor egy emberrabló előtte számolta ki, hogy őt vagy az ikertestvérét rabolja el. Mercy lett az áldozat, és Atlee arra tette fel az életét, hogy a hasonló szemeteket megállítsa és elkapja. FBI ügynök lett, aki a Grand Canyon közelében szolgál. Amikor egy férfi eltűnik, csak a kibelezett szamara marad utána, a nő nyomozni kezd. Egyre közelebb jut egy összeesküvéshez, amikor a felettesei elveszik tőle az ügyet. Kockára tegyen mindent a válaszokért, az igazságért?

Várható megjelenés: már ősszel a polcokra kerülhet

Miért várós?

  • Baldacci kipróbál egy női hőst, újabban elég kevés ilyet kaptunk tőle. Érdeklődve várom, milyen személyiség lesz Atlee.
  • Már láttam a magyar borítót. Talán puha, de mutatós. (Ez igaz a többi General Press Baldacci-regényre is, különben.)
  • A szerző könyveiben nem szoktam csalódni. Pörgősek, izgalmasak, csavarosak. Ezt várom most is.
  • Összeesküvés – vajon milyen? A fülszöveg bogarat tett a fülemben, már szeretnék válaszokat kapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9415001524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása