Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. szeptember 20. - BBerni86

Cím: Kína

Szerző: Edward Rutherfurd, angol történelmi regényszerző. Jellegzetessége, hogy egy város köré komplex mire_33.jpgcsaládregény eposzt ír. Jelenleg az Alexandra jelenteti meg nálunk.

Műfaj: történelmi, családregény

Cselekmény: a szerző szokott stílusában a modern Kína történetét írta meg. Vagyis, a középpontban levő családok nem az ókorig lesznek visszavezetve, hanem az 1800-as évektől jutunk majd el napjainkig.

Várható megjelenés: angolul idén novemberben, a magyar megjelenés még nem ismert. De az Alexandra lassan teljessé teszi a teljes életművet, a korábbi köteteket is újra kiadják. Remélhetőleg az új regény is jönni fog.

Miért várós?

  • Az egyik kedvenc történelmi regényem, a Párizs, Rutherfurd munkája, amiért minden könyvének bizalmat szavazok. Ennek is.
  • Még annyira keveset tudni a cselekményről, hogy ennél több is érdekel.
  • Európáról annyival többet tudok Ázsiánál, ideje ezen változtatni! Így nem csak szórakozni, de művelődni is fogok ezzel a kötettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6115131964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása