Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

Mire várunk?

2019. október 18. - BBerni86

Cím: Nincs menekvés

Szerző: Rachel Caine – ifjúsági regénnyel már megjelent magyarul, de az a sorozata nálunk nem ment eléggé, így egy ideje mást sem olvashattunk tőle.covers_449638.jpg

Műfaj: thriller

Cselekmény: Gina átlagos háziasszony, egy szerető férjjel és két helyes gyerekkel. Az élete teljesen felfordul, amikor kiderül, hogy a férjének van egy rejtett oldala: sorozatgyilkos. Miután a férfit elítélik, Gina a gyerekeivel elköltözik és igyekszik új életet kezdeni. De valaki fenyegető üzeneteket hagy hátra neki, egy holttest bukkan fel a közeli tóban. A nőnek harcolnia kell magáért, a gyerekeiért, az új életükért.

Várható megjelenés: angolul már 3 része is megjelent. Magyarul talán az idei karácsonyi szezonban.

Miért várós?

  • Szerettem a vámpíros sorozatát is, nekem bejött a stílusa.
  • A fülszöveg alapján bejön a cselekmény.
  • Ha sikeres lesz, olvasható lesz tovább is. (Angolul 3 kötetes.) Azért reménykedem, hogy eléggé zárt a vége, hogy ne legyen hiányérzetem akkor se, ha csak ez a rész jelenik meg magyarul.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4415231308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása