Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2020. március 01. - BBerni86
  • Leunens: Cellába zárva

r2_40.jpgA szülei eltűnése után Johannes kettesben marad Elsával. A lány már a szeretője, de a fiú továbbra is azt hazudja neki, hogy a németek állnak nyerésre a háborúban. Engedi a házban mozogni, de mindig figyelnie kell, hogy kívülről senki ne láthassa meg. A hazugságot a németek veresége után is fenntartja.

Hogy a lánnyal tudjon maradni, és meg is tudjanak élni, eladja a házat és átköltöznek egy kisebbe. Igazán egyik sem boldog, marják egymást, de kiutat sem találnak a közös r1_39.jpgéletükből. Mintha Elsa is ismerné a valódi helyzetet, de nem lenne bátorsága elmenni innen.

Mikor megteszi, Johannes egyedül marad és kénytelen a kis lakás felét kiadni. Most ő szorul be egy olyan szűk kis térbe, mint korábban Elsa. Cellában érzi magát, lélekben jobban, mint fizikailag.

  • Andrews: Törött emlékek

Kaylee és Troy hamar összehangolódnak, és a fiú megismerteti a lánnyal a környék családias, kellemes helyeit. Rendszeresen elviszi egy-egy eldugott, de kellemes étterembe. Megmutatja neki a kedvenc helyét, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Troy lesz az, akivel testileg is tovább mer lépni, kipróbálva, hogy nem tette-e r3_42.jpga rabság örökre bizalmatlanná és képtelenné a szerelemre.

Troy neki tud mesélni arról, az ő családja milyen pokolban él. Még kisfiú volt, amikor rajtakapja az apját, hogy tiltott dolgokat művel a saját kislányával. Troy mondta el az anyjuknak, aki a botrány elkerülése miatt házon belül intézte a helyzetet. Nem vált el, de a gyerekek bentlakásos iskolába kerültek. Nem beszélnek a történtekről. Troy pedig érzi, hogy mindenkinek rossz ránézni is. Ő robbantotta ki a botrányt – ő volt a hírvivő, akit le kell lőni.

Kaylee akkor inog csak meg, amikor kiderül, hogy Troy már korábban rákeresett a neten, és pontosan tudta, mit élt túl, mit tett vele a nővére és az elrablója. De arra jut, hogy az ikre útját követné, ha ezért ellökné magától a fiút. Meg tud bocsátani neki, ás továbblépni.

Hálaadásra meg is beszélik, ha Haylee visszament az intézetbe, meg is látogatja őt és az apját. Haylee úgy viselkedik, mintha minden rendben lenne. Majd az éjjel megszökik. Kiderül, az intézetben megismert egy fiút, akivel együtt eltervezték a szökést. A fiú azonban kettős öngyilkosságot tervezett: Haylee sosem jön már haza.

Kaylee a temetőben köszön el a sírjánál, és megy vissza az iskolába Troyhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5215498424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása