Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Ellison: Hazudj nekem!

2020. április 26. - BBerni86

Ethan már befutott író volt, amikor találkozott az írópalánta Suttonnal. Szerelem volt első látásra: szinte azonnal 1_68.jpgviszonyuk lett, majd Ethan feleségül is vette a nőt. Szépek voltak, sikeresek és boldogok. Egyetlen zökkenő volt a házasságukban: Ethan gyereket akart, Sutton nem. A férfi manipulált a fogamzásgátlóval, a nő teherbe esett. Eleinte nagyon abortuszt akart, de Ethan rávette, hogy tartsák meg a babát. Gyönyörű kisfiuk született, akit mindketten rajongva szerettek. Ethan már be merte vallani, hogy mit tett és szeretett volna még egy gyereket. Sutton azonban kikészült, haragudott. Másnap pedig a kisfiuk megfulladt. Egymást vádolták, de ki nem mondtak semmit. Egy konferencián Ethan berúgott, és megcsalta a feleségét. Nem is nagyon emlékezett az esetre, de vállalta a felelősséget. Ez még inkább növelte a szakadékot. Valahol, mélyen szerették egymást, egy ponton úgy nézett ki, még össze is tudják ragasztani a házasságuk, de aztán Sutton eltűnt.

A rendőrség nagyon hamar Ethant gyanúsította a gyilkossággal. Amikor egy holttest is előkerült, egyértelműen rászálltak. Egy nyomozónő volt, akinek nem állt így össze a kép. Ethan gyászolt, és azt vette észre, hogy Ivy, a felesége legjobb barátnője ráhajt. Nem kért belőle. Már azt is komolyan bánta, mindig is bánta, hogy azon a konferencián egy ágyban kötöttek ki.

Közben Sutton Párizsba menekült. Írogatott, lett egy szeretője, és nagyon nem akart a férjére gondolni. Még akkor sem, amikor a meggyilkolásával vádolták. Ám Párizsban is gyilkosságok történnek, és Sutton a gyanúsított. A rendőrség elkapja, hazaviszik.4_22hazudj_nekem.jpg

Ahogy férj és feleség szembenéznek egymással, és elmondják a titkaik, már össze tudják rakni a képet. Sutton rossz körülmények közt nőtt fel, bajba keveredett és 13 évesen egy nevelőotthonba szült egy kislányt, akit nem tarthatott meg. Amikor kikerült, nevet változtattak és az anyjával elköltöztek. Az anyja azóta is ezzel zsarolja, azért fizet neki elég magas tartásdíjat. Ivy bedrogozta Ethant, úgy cipelte ágyba azon a konferencián. Sutton mindig is sejtette, hogy Ivy volt a viszony. Végül, a fiuk. A boncolás kiderítette, hogy megmérgezték. Nem ők voltak. Ivy lehetett, aki elültette a bogarat Sutton fejében, hogy milyen szemét és gyilkos a férje.

Ivy be is ismeri. Mert ő Sutton lánya, aki bosszút akart. Mindent elvenni az anyjától, amit szeretett. A baba meggyilkolása volt a legnehezebb, akkor majdnem meghátrált, de végigcsinálta. Most végezni akar a párral, de Sutton lesz a gyorsabb. Ő végez a lánnyal.

A házaspár kibékül, és Sutton bevallja azt is, terhes. Ethan meg is jegyzi, nem éppen újrakezdési alap a szeretőjétől terhesen hazajönni. Sutton elmondja, már akkor terhes volt, amikor megszökött. Csak nem akarta tudomásul venni, haragudott a férjére. De a kicsi egyértelműen a kettejüké.

A rendőrnő pár héttel később azt is elmondja, Ivy valójában nem Sutton lánya. Azt a lányt jó család fogadta örökbe, és jó élete van.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr315642202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása