Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Lackberg: Aranykalitka

2020. május 10. - BBerni86

Faye jól tudja, hogy a házasságában valami nem stimmel. A férje, Jack már semmiben nem kéri ki a véleményét. 1_69.jpgTrükköznie kell, hogy ágyba csábítsa a férfit, amióta felszedett 10-15 kiló pluszt. Amikor teherbe esik, örül, hogy a lányuk nem lesz egyke. DE Jack nem akar még egy gyereket, és utasítja, hogy vetesse el a babát. Még annyira sem képes, hogy utána hazavigye a feleségét.

A bomba mégis akkor robban, amikor egy nyaralásból haza kell indulni korábban. A nő arra megy haza, hogy az ágyukban Jack a cég pénzügyi vezetőnőjével kefél. Még ezt is képes lenne megbocsátani - de Jack bejelenti, hogy válni akar. Faye össze is omlik: gyerekként, mikor még Matildának hívták, egy iszákos, erőszakos apa lánya volt, aki verte a családját. A lány bátyja öngyilkos lett, az anyjával az apja végzett, és a test sem lett meg. Faye csak egy igazi családot akart, ezért kapaszkodott Jackbe ennyire. De a 3_63.jpgférfi elküldi, és ki is semmizné. Amíg elindult a cég, Faye hagyta abba az egyetemet, tartotta el, és a cég sok alapötlete is a nőtől származott - de papíron semmit nem kapott, és most semmi nem is jut neki.

Faye bosszút esküszik. Jack és új párja hamar ráuntak Faye és Jack lányának dédelgetésére, így a lány hamar visszakerült az anyjához, és egyre kevésbé szeretett az apjához menni. Faye most pillanatok alatt leadja a felszedett pluszt, és dögös lesz. Fiatalembereket szed fel kizárólag alkalmi kalandként. Jack szeme is megakad az alakján, és viszonyuk lesz. Faye eleinte még vissza akarta kapni a férfit, de most rádöbben, hogy milyen elvakult volt eddig. Csak a céljai miatt jár át a férfihoz, ellopni a jelszavát meg 2_77.jpghasonlók.

Faye elindítja a saját vállalkozását, ami a Revenge nevet kapja. Hatalmasat robban, és hónapok alatt milliárdos lesz a saját jogán. Közben fúrja Jack cégét, aminek van bőven szennyese. Faye kíméletlenül tönkreteszi.

Amikor Jack gépét nézi át, talál egy családi mappát is. Akkor tudja meg, hogy mit művelt a lányukkal. Pucéran fotózgatta. Ezért megy el a végsőkig. Megrendezi, mintha Jack megölte volna a lányukat. A férfi életfogytiglan börtönbe kerül. Faye pedig elköltözik - egy egzotikus szigetre, ahol már várja az anyja és a lánya. Annak idején ugyanígy rendezte meg és kente az apjára az anyja megölését.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2215676580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása